Hogyan tudok becsekkolni a WizzAirnél?
Online vettem egy jegyet. Majd a repülőtéren a selfcheck in-nél a személyim leolvasásával fogok tudni becsekkolni? Vagy valamit ki kell nyomtatnom?
Hogy működik?
(Már voltam párszor repülőn, de általában mindig kaptam egy A4-es kinyomtatott jegyet, ami volt egy vonalkód és azzal tudtam kinyomtatatni a beszállókártyát a helyszínen.
Es ez a repules meg ugy lassan 10 eve tortent?
Mert azota nem letezik a legikozlekedesben papir alapu repjegy. Egyebkent pedig le van irva minden a honlapjukon, illetve abban a legalabb 3-4 emailben, amit az utazad elott kuldenek pont azert hogy elkeruljek, hogy neked 10x ezer forint kelljen felszamolniuk a repteri check inert.
#2 vagyok
Miért ne lenne naprakész? Én nyáron vettem repjegyet utoljára, akkor még így kellett csinálni a becsekkolást. Azóta mi változott?
"If you have checked-in online you must present the same travel documents given during the web check-in at airport security and boarding gate."
1# Csak ennyit írtak a becsekkolásról az emailban... szóval ezzel nem kerültem volna sokkal előrébb. Azt nem írta, hogy hogyan kell online becsekkolni, még linket sem küldtek.
Baj ha megkérdezem? Mért kell lekezelően beszélni velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!