Most vettem egy WizzAir jegyet online, hogy tudom kinyomtatni?
Sikeres volt a tranzakció és elirányított egy olyan oldalra ahol részletesen leírja, hogy honnan hova megyek stb... , de nem látok olyan menü pontot, hogy kinyomtathassam a jegyemet.
Kaptam egy emailt, ahogy ugyan csak részletesen leírja, hogy honnan hova megyek meg mire fizettem elő, de nem tudom kinyomtatni a jegyemet.
December 22re foglaltam a jegyemet.
Csak közvetlenűl előtte tudom pár héttel kinyomtatni? vagy akár most is?
Tudom nincs akkora jelentősége, de jobban szeretem a akezemben tartani a jegyeket :D
"Kevesebb mint egy hónapja volt :D"
Akkor is mindegy... :D
Sok igazságot leírtatok, de igazán még senki nem válaszolt a kérdésére, legalábbis a lényegre.
Az utazás előtt max. 30 nappal tudsz a wizzair honlapján becsekkolni a járatra.
Ezután készül el a beszállókártyád és azt kell kinyomtatnod egy A/4-es lapra.
Ezzel kell majd a reptérre érkezned.
Ne ijedj meg ha a visszaútra nem tudsz becsekkolni az odaút előtt 30 nappal, hiszen az másik járat. A visszaútra is legfeljebb 30 nappal előtte lehet.
Talán akkor írd le, hogy mi nem így van.
Mert azt nagyon könnyű odavágni, de ez így elég kevés.
Elég sokszor repültem már életem során, számos alkalommal Wizzair-rel, legutóbb augusztus elején.
Ha esetleg azóta változott, azt pedig kulturáltan meg lehetne írni.
Azt viszont tartom, hogy a többi válaszoló még ennyi információt sem közölt mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!