Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » 26 órát fogunk utazni 2...

26 órát fogunk utazni 2 gyerekkel (6,9), a kicsi hiperaktív, van valami jó tanács, hogy kössem le őket?

Figyelt kérdés
2017. szept. 2. 18:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Jó szorosan! :-)
2017. szept. 2. 18:03
 2/18 anonim ***** válasza:
31%
fél-fél szem xanax 6 óránként és nyugi lesz.
2017. szept. 2. 18:12
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Ugye autóval utaztok?
2017. szept. 2. 18:37
 4/18 anonim ***** válasza:
A nagyot konkrétan bármivel. Filmezés laptopon/tableten, olvasás, utintarsas, színező, felho nezegetes. ... A kocsit elképzelésem sincs. 26 órás repülőúton esélyes, hogy kikeszulnek tőle az utitarsak. Nem lehet legalább részben megoldani autóval? Esetleg éjszakai repülés, akkor alszik
2017. szept. 2. 19:25
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Mivel nekem nincs hiperaktiv gyerekem, ezert fogalmam sincs. Szulokent tudnod kene, hogy a sajat gyerekeddel mit lehet kezdeni...
2017. szept. 2. 19:27
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Nyugtatóval.

Ismerős enyhén leszedálta ilyen hosszú útra a kicsit, mert félóra múlva már végigüvöltés lett volna :D

2017. szept. 2. 21:45
 7/18 A kérdező kommentje:
Repülővel megyünk, gyógyszerezni biztos nem fogom! Igen ismerem a gyerekem, de mivel sem ő, sem én nem utaztunk még ilyen hosszú útra, ezért kérdeztem. Hátha valaki rutinosabb. A repülőt egyébként jól bírják, már sokadik útjuk lesz, de egyik sem haladta még meg az 5 órát sem!
2017. szept. 2. 22:01
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
Hát csodálatos élmény lesz az utastársaitoknak, 26 óra két visító, és egy problémás gyerekkel. Nyugtatózd be őket, mert elég egy vehemens utas és oltári balhét csap majd, jogosan. Mindenkinek jog van a pihenéshez és a normális utazási körülményekhez.
2017. szept. 3. 10:39
 9/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell nyugtatozni a gyereket. Aki ilyet ír, az nem normális, remélem nincs gyereke. Nyilván nem lesz kellemes élmény az utasoknak ha a gyerekek hisztizni kezdenek, de mivel a kerdezonek se ez a célja és egyértelmű, hogyne is zavarni fogja, tenni fog ellene.

A rövid úton mivel foglalod le őket? Az út egyik részén az is működni fog. Vegyél egy pár új játékot, lehetőleg olyat, amit már régóta nagyon szerettek volna, ázni Jones pár órára. A kisebbel lehet majd sétálni, nem kell végig ülni a teljes utat.

2017. szept. 3. 11:39
 10/18 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha én kifizetek egy csomó pénzt egy ilyen hosszú útra, nagyon nem örülnék ha végig hisztiznének a 26 órából 18at. Aki meg azt mondja nem normális benyugtatózni, még biztos nem utazott egy Budapest-New York távot üvöltő gyerek mellett. Mert én igen, és esküszöm, soha többet, felért egy kínzással.
2017. szept. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!