Most repülök először egyedül és kicsit félek. Mit csináljak majd? Bármi hasznos tanács?
Eddig még sosem utaztam egyedül, mindig velem volt vagy a barátom, vagy valamelyik barátnőm/haverom, vagy akár anyáék, esetleg a mostohatesóm. Szóval bármi gond volt, én beülhettem valahová kávézni vagy nézelődni, vásárolni, ők meg intéztek mindent. De most totál egyedül megyek, max telefonálni tudok, ha valami baj van, meg kivenni egy hotelszobát.
Külföldre amúgy elég gyakran járok, több nyelvet beszélek, de az ismeretlen szituációktól mindig tartok.
16L
Kaland az élet. Fogd fel egy kalandnak. Ha pl eltévedsz azt ne tragédiának fogd fel hanem egy megoldandó feladatnak, amit ha megoldasz akkor tapasztalatot szerzel és ha megint eltévedsz akkor azt tudod hasznosítani. Én pl szeretem ha utazás során valami váratlan nehéz helyzet áll elő amit meg kell oldani.
Nem lesz semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!