Hogyan buknak le a túlsúlyos fedélzeti csomagok?
Figyelt kérdés
Amikor tengeren tulra mentem, akkor manualisan kellett becsekkolni a repteren es ott lemertek a leadott csomagom, igy tobbet kellett fizetnem.
De ha Europan belul utazom par napra - akar fapadossal akar nem azzal - csak egy hati taskat, meg fedelzeti kis borondot viszek, es eddig sosem volt olyan, hogy lemertek volna a borond parametereit, vagy a sulyat. Ez normalis?
2017. aug. 23. 06:44
1/5 anonim válasza:
Nekem sem mérték meg sosem a kézipoggyász súlyát. A fapadosok a méretet szokták ellenőrizni időnként a kerettel, bár az utóbbi időben ritkábban találkoztam ezzel. Ha nem feltűnően dögnehéz, akkor a kézipoggyász súlyával nem szoktak foglalkozni. Úgyis Te cipeled. Annyi kikötés szokott lenni, hogy segítség nélkül fel tudd tenni az ülésed feletti csomagtartóba. Ha felteszed, leveszed, cipeled akkor a légitársaságnak nincs vele gonja.
2/5 anonim válasza:
Ha normál kézi poggyászod van azzal nem nagyon foglalkoznak, de olyan elöfrodulhat, hogy ha valakinek egy nagyobb kézipoggyászának már nem marad a feldélzeten hely akkor egyszerüen leteszik a csomagtérbe... SZóval érdemes betartani a határokat, mert elég idegesítö lehet ha pont a tied mások miatt kerül le töled...
3/5 A kérdező kommentje:
A parameterekkel nem szokott gond lenni, csak a suly miatt aggodom, de akkor tenyleg nem nezik? Marmint nalam sem neztek eddig, de azt hittem csak szerencsem volt :D
2017. aug. 23. 09:55
4/5 anonim válasza:
Én Ryanairrel utaztam egy hónapja, Ferihegyen ugyanúgy felrakatták velem a kézipoggyászt is a mérlegre, mint a feladott bőröndöt. Mondjuk nekem a kézipoggyászom is bőrönd volt, csak kisebb méretű, de előttem ugyanígy lemértek egy női válltáskát is.
Lehet ezt ilyen szúrópróbaszerűen mérik csak, vagy esetleg emberfüggő, van aki leméreti, van aki tojik rá.
5/5 anonim válasza:
Ha nem extrém nehéz, akkor nem foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!