Naszuton a repjeggye lehetnek gondok nevvaltoztatas miatt?
Wizzairrel megyunk naszutra, de neg nem foglaltunk. Nem tudom, hogy lenne velszeru. 1. Lanykori neven foglalunk, utolag modositunk? (Lehet ingyen emiatt?)
2. Lanykori neven foglalunk, addig nem valtoztatjuk meg a nevet az iratain. (Igy meg, ha jol tudom, a nevvaltoztatas kerul penzbe)
3. Valtozott neven foglalunk, utolag ugyis az lesz a neve.(ha egyaltalan lehet igy)
Hogy szokas ezt csinalni?
Wizzair:
2 hónapja volt az esküvőnk, most repülünk, de a repjegy már èv eleje óta megvan
Írtam nekik az esküvő utáni napon ès kb 40 napra rá díjmentesen átírták a nevem.
Arra figyelj, hogy egyezzen az okmány ès a repjegy!!!! Sosem tudod kit fogsz ki èpp, milyen kötekedős dolgozót
Reptèri dolgozó vagyok, tudom miről beszèlek.
Ha az új iratok megvannak, be kell szkennelni nekik ès akkor írják át a neved.
De ez elèg sok időbe telik.
Szóval te mivel nincs olyan sok időd ha most megigènyled a szemèlyid az 5-10 nap mire megkapod, nem lesz időd nekik elküldeni ès várni arra hogy átírják, max ha telefonon kiharcolod hogy adják az emailt meg azonnal ès írják át mert SOS. Szoval ha lesz új szemèlyid azonnal hívd őket vagy inkább akkor repülj a régi okmánnyal, ès majd kèsőbb csináltatsz.
Esetleg ha más kiút nincs vidd magaddal a házassági anyakönyvet.
Koszonom a valaszokat!
...es ha mar alapbol ferjezett neven vesszuk a jegyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!