Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Naszuton a repjeggye lehetnek...

Naszuton a repjeggye lehetnek gondok nevvaltoztatas miatt?

Figyelt kérdés

Wizzairrel megyunk naszutra, de neg nem foglaltunk. Nem tudom, hogy lenne velszeru. 1. Lanykori neven foglalunk, utolag modositunk? (Lehet ingyen emiatt?)

2. Lanykori neven foglalunk, addig nem valtoztatjuk meg a nevet az iratain. (Igy meg, ha jol tudom, a nevvaltoztatas kerul penzbe)

3. Valtozott neven foglalunk, utolag ugyis az lesz a neve.(ha egyaltalan lehet igy)

Hogy szokas ezt csinalni?

2017. aug. 10. 12:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocs a hibakert, telorol bena vagyok.
2017. aug. 10. 12:31
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Ne vàltoztass addig nevet. Ugyanis a nèvvaltoztatas dràga a repjegynel.
2017. aug. 10. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő telik el az esküvő és az utazás között? Lehet, hogy készen sem lennének addig az új néven a papírok...
2017. aug. 10. 12:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem telik el hosszú idő az esküvő-nászút között, akkor majd utána papíroztok. Lehet, h nem szabályos, de egyszerűbb.
2017. aug. 10. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

2.

Ilyen esetben ingyenes!

2017. aug. 10. 13:29
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Kettes, ez baromság, a házasságkötés miatti névváltoztatásért a legtöbb légitársaság nem kér pénzt, mert nem volna túl népszerű lépés. Hiszen a névváltoztatásért beszedett pluszpénznek az a célja, hogy a nepperkedést ellehetetlenítse. Szép volna, ha felvàsarolná a maffia az összes londoni jegyet és jókora haszonnal túladna rajtuk.
2017. aug. 10. 13:40
 7/13 A kérdező kommentje:

1 honappal eskuvo utan megyunk naszutra, de nevvaltoztatas tudtommal csak eskuvo utan 2 heten belul ingyenes. Bar ebben sem vagyok biztos.

Olvastam en is olyat, hogy bizonyos legitarsasagoknal ilyen esetben ingyenes, kerdes, hogy a wizznel is? Fel akartam hivni, de 290+ ft/ perc...

2017. aug. 10. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi is így voltunk tavaly nyáron.

A születési név benne van az igazolványban, nálunk emiatt senki se szívózott.

2017. aug. 10. 13:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Hat nem tudom, itt egy konkret ellenpelda:

[link]

2017. aug. 10. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Ryanair: a jegy megvételekor még a lánykori nevem volt, utazáskor pedig már a férjezett. A házassági anyakönyvi kivonatot vittem magammal és ingyen átírták a rendszerben a jegyem (több mint 2 hét telt el a házasságkötés óta) Egyébként válás esetén is pont ugyanez a helyzet.

Wizzairről nem tudok bátran nyilatkozni, tényleg csak ők tudják megmondani. Amúgy ha bemész a reptérre megkérdezni, az ingyen van.

2017. aug. 10. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!