Kézipoggyászba lehet ruhát rakni?
Figyelt kérdés
Egy kis hátizsák lesz a kézipoggyász, az jó lesz?2017. aug. 5. 12:30
1/10 anonim válasza:
Most komolyan, ekkora hülyeséget hogy lehet megkérdezni?
2/10 anonim válasza:
Szerinted mit lehet beletenni, ha ruhát nem?
3/10 A kérdező kommentje:
2017. aug. 5. 12:47
4/10 anonim válasza:
Neeem, nem lehet, mert "veszélyes fegyver"-nek számít :D :D
De most tényleg, ez honnan jött, miért ne lehetne?
6/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam mert kézipoggyász, amit a repülő utasrészére lehet felvinni és azt gondoltam hogy lehet hogy akkor a normál poggyászba kell rakni.
2017. aug. 5. 12:52
7/10 anonim válasza:
Alig varom mar, amikor a repterre ersz. "Melyik ajton kell bemenni?", "A neninek odaadhatom a beszallokartyamat?", "Miert vettek el a vizemet?", "Hol a mosdo a repteen?", "Honnan tudom, honnan indul a gep?", "Itt vagy a kapuknal, de nem latom azt a nagy tevet az indulasokkal!!! Segitseg?".
8/10 anonim válasza:
Te amúgy hány éves vagy? Ez a harmadik kérdés amit olvasok tőled. Eddig a Check in is gondot okozott. Biztos vagy benne, hogy repülni AKARSZ?
9/10 anonim válasza:
én anno USA-ban a laptoptáskámat is teleraktam alsógatyákkal, mert valami +6 kilóban volt a felrakós bőröndöm és nem volt kedvem 25ezret kifizetni ezért pluszba :D
10/10 anonim válasza:
Ha a ruhád nem folyékony és nem lehet vele szúrni-vágni, akkor lehet. Érdemes is egyébként, mert előfordul, hogy elkeveredik a feladott poggyászod és később érkezik meg, akkor pedig jól jön egy-két plusz ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!