Reptéri kérdések?!
Sosem repültem, sőt sosem voltam repülőtéren sem, szóval az egészről fogalmam sincs, milyen. A párom a jövő héten repül Horvátországba, ő sem tud többet, mint én.
Miken kell "átesnie" mielőtt a repülőre száll?
Mint kísérő, meddig mehetek vele, meddig lehetek ott?
Mennyivel előbb kell/érdemes kimenni a reptérre?
A cége vette a repülőjegyet, nincs rajta semmi a csomagokról. Ilyen esetben lehet bőröndje is, vagy csak kézipoggyász? A bőröndért nagyjából mennyit kell fizetni? Illetve minden reptéren fizetni kell érte, vagy csak egyszeri alkalom az oda-vissza út során? (1 átszállós)
Inni-ennivalót lehet a gépre vinni? Ha igen, mennyit? Milyen árak vannak a gépen?
Minden hasznos tanácsot szívesen fogadok!
Köszönöm!
30N
Ha ad fel csomagot, akkor a megjelölt check-in pulthoz kell menni, ha nem akkor rögtön a securityhez, ahova te már nem is mehetsz, mert beszállókártyával lehet csak bejutni.
Azért 2 órával korábban javasolt megérkezni.
Étel-ital is felvihető, de ital, csak olyan, amit a security után vesz.
Egyébként a repülőn az árak kb. ugyanannyi, mint a repülőtéren.
A csomag attól függ, hogy melyik cég.
Jegyvásárláskor annak küldik a konfirmációs e-mailt (ebben vannak a részletek a poggyászról), aki a jegyet rendelte és fizette. Mivel a jegyet a cég vette, kérdezze meg az ügyintézőtől.
Ha szimpla repjegyről van szó (nem business-class, hanem turist-class), akkor ti is kideríthetitek: a Google-ba üssétek be a repülőtársaság nevét és a poggyász szót (pl. Wizzair poggyász) - mire kaptok néhány találatot a témáról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!