Ez ugyanaz az ár lenne, csak rosszul váltok át?
Figyelt kérdés
A Turkish Airlines oldalán 218 euro, a skyscanner oldalán 61 ezret ír. 300-315 forinttal számolva sem 61 ezer jön ki.Olcsóbban adják a skyscanneren, vagy alacsonyabban váltják a forintot?
(Tehát ha a Turkish airlines oldalán veszem meg, akkor valószínű, hogy a számlámról 61-et vonnak le?)
2017. aug. 2. 15:01
1/2 anonim válasza:
A skyscanner ennyiert arulja, akkor nem fognak toled annyit levonni, amennyi a masik oldalon az ar. Jo par szaz oldal arul thy jegyeket, es kb. mindegyik kulonbozo lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert régebben is néztem ott az árakat és ugyanannyi volt, mint az eredeti oldalukon, és mivel most is "csak" pár ezer forint különbség van azt hittem én váltok át rosszul.
Köszönöm!
2017. aug. 2. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!