Ismertek jó trükköket kézipoggyászos utazáshoz, amikkel jobban ki tudom használni a méretet és folyadékkorlátozást?
Olyat, mint pl. a szárított fogkrém pöttyök.
Vagy láttam szappan formátumú sampont is, fogtablettát, ilyesmiket hol lehet kapni itthon?
"10-15 euró egy normális sampon, plusz egy balzsam, te élettelen nyomorék, persze hogy nem dobom ki.
Még te pofázol, mikor 1 eurós samponnal mosol hajat? Vicc.."
Tudod, használhatsz akármilyen drága sampont (szoktam én is nézelődni drága helyeken, de 15 eurós sampont még az életben nem láttam... vagy már a Gucci is gyárt hajápolószereket?), cipelhetsz magaddal akárhány féle szépségápolási terméket, kenheted-fenheted magad egész nap, de ilyen stílussal nem vagy sem több, sem jobb, sem szebb egy faluvégi, putris, tetves, mosdatlan ku**ánál.
Először tanulj meg kulturált stílusban beszélni más emberekkel, aztán utána kérj inkább segítséget másoktól, mert amíg ilyen mocskos a pofád, addig a fogkrémpöttyeiddel sem fog veled szóbaállni senki.
"10-15 euró egy normális sampon"
" szárított fogkrém pöttyök."
Ekkora csóringer lúzer nőt még itt is ritkán látni!!!
Amúgy szerintem ez egy mocskos szájú, kopasz és fogatlan nő lehet.
Az ilyen miért nem a seprűjén utazik?! Talán szervízben van??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!