Szerintetek érdemes még várni? Larnaca - Ciprus
Figyelt kérdés
Sajnos családi problémák miatt eddig nem tervezhettünk utat, de mostmár megvan a lehetőség arra, hogy elrepüljünk Larnaca-ra. Tavaly wizzairrel mentünk 36ezerért per fő. Most augusztus második felében szeretnénk menni, de a jegyárak nagyon felmentek. Vajon érdemes várni, hogy vajon még lemegy az ára vagy már veszett ügy? Most a legolcsóbb is 80-90ezer körüli...és sajnos nem engedhetjük meg ennyiért2017. júl. 16. 21:05
1/5 anonim válasza:
A repjegy ara az indulas kozeledtevel csak fentebb szokott menni....ugyhogy nem tudom mire akarsz varni
2/5 anonim válasza:
Augusztus bőven főszezon, sajnos nem valószínű hogy találtok olcsóbban. Pláne nem júliusban.
Utószezonban (szeptember) esetleg, akkor jelentősen esnek az árak.
3/5 anonim válasza:
Azért ez nem teljesen igaz. Ha egy járat nem akar megtelni akkor jelentősen csökkenteni szoktak az áron. Csak ez mindig lutri.
4/5 anonim válasza:
Ciprusra menne a fene augusztusban, sokkal jobb idő van szeptember végén, a tenger ugyanolyan meleg és olcsóbb minden.
5/5 anonim válasza:
"A repjegy arak az ut kozeledesevel egyre magasabba valnak " - az úm. normál légitársaságok esetén ez tényleg így van.
Azonban az olcsó fapadosokkal, mint pl.Wizz,Ryan,és még sorolhatnám - gyakran vannak last minute ajánlatok.Én is így vásároltam egy héttel az utazásom előtt ,ami június végén volt, egy jegyet 14000-ért oda-vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!