Májusi repülőjegyet mikor érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Május végén megyünk Párizsba, már le van foglalva a szállás de a repjegyekkel egyelőre várni akarunk, hogy hogyan alakulnak az árak..2017. márc. 23. 18:52
1/14 anonim válasza:
Ezt soha nem fogom megérteni, mint ha a ház építését a tetővel kezdenék.
2/14 anonim válasza:
Mi majus kozepen megyunk, es kb. eszembe sem jutott volna idaig varni, mert mar igy is marcius elejen megveve is viszonylag kozepes arban voltak. Hogy ennel tovabb hova varakoznatok, azt nem tudom (ahogyan azt sem ertem, miert a szallashoz neztek jegyet es nem forditva... ha most csak pl. mit tudom en 50 ezer per fo per irany lesz jegy, akkor ra lesztek kenyszerulve, hogy megvegyetek, holott lehetett hogy mar masnapra feleannyi lett volna).
3/14 anonim válasza:
Akár most is, az enyém már egy hónapja negvan.
4/14 anonim válasza:
És mire vártok?
Minél korábban veszed meg, annál olcsóbb és annál több lehetőség van.
5/14 anonim válasza:
Mi már egy hónapja megvettük Július közepére a repjegyeket a nyaralásra azóta néztem már jóval drágább...így többet tudtunk áldozni a szállásra és minden másra. Nem tudom mire vártok de minél hamarabb vegyétek meg!
6/14 anonim válasza:
Mostmár ideje nézegetni. Az nem igaz, hogy minél korábban veszed, annál olcsóbb (az EasyJet kivételével), hanem 2-3 hónappal előtte érdemes figyelni.
7/14 anonim válasza:
Ó, még bőven ráértek....
...ha a legdrágábbat keresitek.
8/14 anonim válasza:
ÓÓÓ, mindenki le lett pontozva :D
Hát akkor vegyetek egy héttel előtte drágán, átszállással, stb.
9/14 anonim válasza:
Nézegesd minden nap. Elvileg indulás előtt 6 héttel a "legolcsóbb" de kereslettől függően ez is lehet drága... van, hogy az utolsó pillanatban leesik, van, hogy akkor is 40e/fő/irány. A repjeggyel egyébként azért szívás várni és előbb szállást foglalni, mert nem biztos, hogy azokon a napokon pl megy fapados. Persze ha nem fapadosról beszélünk, akkor határ a csillagos ég és már rég érdemes lett volna megvenni a jegyeket.
10/14 anonim válasza:
Februarban vettem egy repjegyet (tengerentulra) ami juliusi indulasra szol.
Ma megneztem ugyanazt a jegyet es 400 dollarral kerul tobbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!