Elősször fogok repülni, mit hogyan kell?
Kicsit összezavarodtam. Ryanair -rel repülök. Online az appon keresztül csekkoltam és megkaptam a beszállókártyám. Azt kell csak magammal vinnem? Hol ellenőrzik a csomagom méretét?(csak kézipoggyász)
Ne szedjétek le a fejem elősször repülök.
De nem ma használod először a gyakorit, ugye?? Mert 1 millió ilyen kérdés van és 1 millió válasz is.
De röviden
kell az útlevél / vagy személyi
Maga Ryanair és a ferihegyet nem nagyon ismerem, mert leginkább frankfurtból repülök.
De ha van beszállókártyád és csak kézi csomag akkor elbucsuzol a családtól, és mész a biztonsági ellenörzéshez. Itt átvilágítanak, ide már csak érvényes beszállókártyával mehetsz. Legtöbb helyen még a cipöt is levetetik...Itt méretet nem néznek, csak azt mi van benne.
Majd megkeresed a kapudat és ott mikor mondják, hogy beszállás akkor néznek rá a kézidre, és ha nagynak ítélik, akkor megmérik és elvitetik a csomagtérbe...
Ha rám hallgatsz, első repülés előtt is, illetve gyakorikérdések kérdésfeltevés előtt is guglizol előtte.
Tudod, ott a telefonon, amit többnyire az órán nyomkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!