Milyen repülő társasággal lehet olcsón Amszterdamba repülni?
Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni... A googlebe beírtam, de rengeteg opciót dobott ki Ukrántól Svájci repülőgép társaságtól mindent. A WIZAIR-t is néztem, de az nem repül oda.
Pár embertől hallotam, hogy 10-15 ezerből meglehet oldani a repülőt, de a legolcsóbb amit találtam 30 ezer körüli....
Aug 15-én utaznék.
"de rengeteg opciót dobott ki Ukrántól Svájci repülőgép társaságtól mindent"
Nem ártott volna odaírnod, hogy Budapest.... És akkor kb csak a KLM maradt volna opciónak. De velük te 15 ezerért nem fogsz utazni, az biztos. Ha ilyen olcsójános vagy, akkor el se indulj, mert például a reptér az nem a városban van, hanem be kell vonatozni onnan, az is 10-15 euró. Meg lakni is kell, meg enni is, szóval nem neked való ez, ha 10-15 ezerből meg akarod úszni a jegyet.
2 havonta járnék repülővel azért kérdezem... Nem nyaralni megyek hanem egyetemre... Köszönöm szépen hogy a rögtön a legrosszabbat feltételezed.
Beírtam, hogy Budapestről csak Ukrán repülőtársaságot dobott ki legolcsóbbnak.
"Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni"
Kamugép vagy!
Mért tenném ki a kérdést? Talán felizgat ha olcsó repülő jegyekről olvasok? :D Menőzni akarok, hogy külföldre megyek? Azt hogy gondolod? Telejesen ismeretlenűl kérdeztem meg a dolgot....
Nem értelek.
Hát ahogy látom,ez nem ment át. Na akkor nézzük:
- olyan, hogy "repülő társaság" nincs, esetleg légitársaság
- a kérdésben írtad: "Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni.." - az egyik kommentben pedig ezt írtad:2 havonta járnék repülővel azért kérdezem. Most akkor nem utazol sokat, vagy két havonta jársz?
Ha két havonta utazol ugyanazon az útvonalon (vagy akár mindig másikon), és egyetemista vagy/leszel lehetne annyi sütnivalód, hogy keresőmotorokat használsz, nem random ütögetsz be ide-oda dolgokat, valamint hogy szűröd, testreszabod a keresésed...
Az hogy 2 havonta fogok utazni és hogy eddig nem utaztam sokat az nem összeegyeztethetetlen. A "repülő társaság" kifejezés is azt mutatja, hogy nem vagyok jártas a témában.
Betudom ütni, de nem találtam olyan járatot ahol 15 ezer körül lehet utazni és egy ismerősöm azt mondta, hogy ha 2-3 hónappal hamarabb lefoglalom a jegyek akkor akár ennyi is lehet.
És ha netántán kamu lenne akkor mit érnék el ezzel?
Aprilistol repul az easyjet is Amszterdamba.Meg persze KLM.
Illetve tudsz menni Eindhovenbe Wizzairrel es Rotterdamba Transaviaval. Lehet olcsobban kijossz, ha oda repulsz es onnan utazol AMS-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!