Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen repülő társasággal...

Milyen repülő társasággal lehet olcsón Amszterdamba repülni?

Figyelt kérdés

Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni... A googlebe beírtam, de rengeteg opciót dobott ki Ukrántól Svájci repülőgép társaságtól mindent. A WIZAIR-t is néztem, de az nem repül oda.

Pár embertől hallotam, hogy 10-15 ezerből meglehet oldani a repülőt, de a legolcsóbb amit találtam 30 ezer körüli....

Aug 15-én utaznék.

2017. jún. 23. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
34%

"de rengeteg opciót dobott ki Ukrántól Svájci repülőgép társaságtól mindent"

Nem ártott volna odaírnod, hogy Budapest.... És akkor kb csak a KLM maradt volna opciónak. De velük te 15 ezerért nem fogsz utazni, az biztos. Ha ilyen olcsójános vagy, akkor el se indulj, mert például a reptér az nem a városban van, hanem be kell vonatozni onnan, az is 10-15 euró. Meg lakni is kell, meg enni is, szóval nem neked való ez, ha 10-15 ezerből meg akarod úszni a jegyet.

2017. jún. 23. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:

2 havonta járnék repülővel azért kérdezem... Nem nyaralni megyek hanem egyetemre... Köszönöm szépen hogy a rögtön a legrosszabbat feltételezed.

Beírtam, hogy Budapestről csak Ukrán repülőtársaságot dobott ki legolcsóbbnak.

2017. jún. 23. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

"Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni"

Kamugép vagy!

2017. jún. 23. 21:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Mért tenném ki a kérdést? Talán felizgat ha olcsó repülő jegyekről olvasok? :D Menőzni akarok, hogy külföldre megyek? Azt hogy gondolod? Telejesen ismeretlenűl kérdeztem meg a dolgot....

Nem értelek.

2017. jún. 23. 22:00
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Hát ahogy látom,ez nem ment át. Na akkor nézzük:

- olyan, hogy "repülő társaság" nincs, esetleg légitársaság

- a kérdésben írtad: "Sokaknak furcsa lehet a kérdése, de nem szoktam sokat repülni.." - az egyik kommentben pedig ezt írtad:2 havonta járnék repülővel azért kérdezem. Most akkor nem utazol sokat, vagy két havonta jársz?

Ha két havonta utazol ugyanazon az útvonalon (vagy akár mindig másikon), és egyetemista vagy/leszel lehetne annyi sütnivalód, hogy keresőmotorokat használsz, nem random ütögetsz be ide-oda dolgokat, valamint hogy szűröd, testreszabod a keresésed...

2017. jún. 23. 22:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Az hogy 2 havonta fogok utazni és hogy eddig nem utaztam sokat az nem összeegyeztethetetlen. A "repülő társaság" kifejezés is azt mutatja, hogy nem vagyok jártas a témában.

Betudom ütni, de nem találtam olyan járatot ahol 15 ezer körül lehet utazni és egy ismerősöm azt mondta, hogy ha 2-3 hónappal hamarabb lefoglalom a jegyek akkor akár ennyi is lehet.

És ha netántán kamu lenne akkor mit érnék el ezzel?

2017. jún. 23. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Használd a Kayak.com-ot, ott ha beregelsz facebookkal, a keresési oldalon tudsz kérni price alertet és megy a mail, ha olcsóbb lesz.
2017. jún. 23. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Aprilistol repul az easyjet is Amszterdamba.Meg persze KLM.

Illetve tudsz menni Eindhovenbe Wizzairrel es Rotterdamba Transaviaval. Lehet olcsobban kijossz, ha oda repulsz es onnan utazol AMS-ba.

2017. jún. 24. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Az easyjet most eleg draga aug 15re, de nezd meg pl juliust, ott mar tokjo aron vannak a jegyek. Szoval szerintem varj meg egy kicsit, 3-4 hetet, szerintem augusztusra is lesz olcso jegy.
2017. jún. 24. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehetne Bp- Brüsszel (mondjuk Wizzair az olcsó) és onnan meg vonat vagy busz Amsterdamba.
2017. jún. 24. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!