Szerintetek megpróbáljam ezt?
Figyelt kérdés
Van egy olcsó repülőjegy Berlinbe, 9500 Ft oda vissza augusztus végén. Reggel mennék és másnap reggel jönnék haza, nem kellene szállás, szívesebben nézelődök meg arra a pár órára nem érdemes. Berlinről van szó egyébként. Nagy baj csak nem lehet abból ha fent vagyok egy éjszakát. Főleg hogy szeretek utazni.2017. júl. 1. 13:48
1/3 anonim válasza:
Próbáld. Az egynapsoozásnak van egyfajta varázsa. Csak hogy tudd, hulla fáradt leszel.
Ráadásul Berlinbe rendszeresen vannak ilyen jegyárak. De indulj neki.
2/3 anonim válasza:
Ha előtte kialszod magad, egy éjszakát ki lehet bírni. Visszafelé a reülőgépen mge már alhatsz. Egy világvárosban éjfélig élet van az utcákon, el fogod tudni tölteni az időt. Utána legfeljebb kimész a reptérre és a váróban eltöltöd a gép indulásáig hátralevő pár órát. Szerintem vágj bele. Jó módja annak hogy világot láss.
3/3 anonim válasza:
Én már öregnek érezném magam egy ilyenhez, de sokan csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!