Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek megpróbáljam ezt?

Szerintetek megpróbáljam ezt?

Figyelt kérdés
Van egy olcsó repülőjegy Berlinbe, 9500 Ft oda vissza augusztus végén. Reggel mennék és másnap reggel jönnék haza, nem kellene szállás, szívesebben nézelődök meg arra a pár órára nem érdemes. Berlinről van szó egyébként. Nagy baj csak nem lehet abból ha fent vagyok egy éjszakát. Főleg hogy szeretek utazni.
2017. júl. 1. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld. Az egynapsoozásnak van egyfajta varázsa. Csak hogy tudd, hulla fáradt leszel.

Ráadásul Berlinbe rendszeresen vannak ilyen jegyárak. De indulj neki.

2017. júl. 1. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha előtte kialszod magad, egy éjszakát ki lehet bírni. Visszafelé a reülőgépen mge már alhatsz. Egy világvárosban éjfélig élet van az utcákon, el fogod tudni tölteni az időt. Utána legfeljebb kimész a reptérre és a váróban eltöltöd a gép indulásáig hátralevő pár órát. Szerintem vágj bele. Jó módja annak hogy világot láss.
2017. júl. 1. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már öregnek érezném magam egy ilyenhez, de sokan csinálnak ilyet.
2017. júl. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!