Megpróbáljam én beszerelni?
Végre ma meg jön a videókártya a gépembe, egy gtx 750ti, használtan vettem hardverapróról.
Sose szereltem még be videókártyát, sőt igazából semmit a gépbe.
Alaplapom egy asrock h110m hdv.
Az a kérdésem, hogy bemerjem vállalni hogy belerakom, nagyon eltudok rontani bármit is?
Nem. úgy lett kialakítva, hogy egy kéz nélkül született madárpók is be tudja tenni.
Ha képes vagy magadnak egy pohár vizet engedni a csapból, akkor menni fog, mert kb. ekkor "szaktudás" kell hozzá.
Ha legózni tudsz, akkor ezt is be tudod szerelni.
Az meg, hogy kell-e neki külön táp: hát nézd meg, van-e rajta csatlakozó. Amúgy ha kell neki, táp nélkül el sem indul.
Úgy tidom, hogy egyes 750ti modelleken van, másokon nincs külön tápcsatlakozó a kártyán. Nézd meg rendesen, hogy látsz-e rajta ilyen csatlakozót amibe ez belemegy:
Ha van, akkor ilyet jó esetben találsz a tápegységed egyik vezetéke közt és azt bele kell dugni a kártyába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!