Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehet helyet foglalni, vagy...

Lehet helyet foglalni, vagy itt hogy van?

Figyelt kérdés
először mennénk kirándulni utazási irodán keresztül(még nem foglaltunk, ezért nem ott kérdezem), repülőgépen ott hogy van az ülésrend,előre foglalsz vagy oda ülsz ahol hely van
2017. jún. 29. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Charterre általában a reptéren van becsekkolás, ott tudsz kérni helyet ablakhoz, egymás mellé, stb. ha időben mész és még jut. Fapadosnál a rendszer automatikusan előre kiosztja a helyeket. A repülőgépen szigorúan oda ülsz, ahova a jegyed szól, esetleg ha nagyon szétültetik a családot (nem szokták), akkor meg lehet valakit kérni, hogy cseréljen.
2017. jún. 29. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Fapadosnál a rendszer automatikusan előre kiosztja a helyeket. "

Fapadosnál általában plusz pénzért választhatsz ülést, légitársaságtól függ. Irodánál kérdés, hogy charterjárattal szervezi az utat, vagy szimpla menetrend szerinti géppel, ők tudják megmondani, hogyan van az üléskiosztás.

2017. jún. 29. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Kötve hiszem, hogy itt bárki meg tudná mondani a tutit. Lévén hogy nem ismerjük az irodádat, a légitársaságot amelyikkel a cégnek szerződése van és a szerződés kondícióit.

Abban viszont nagyon is tudnak az itt válaszolók segíteni, hogy miképp vegyél jegyet az iroda árának feléért.

De a te dolgod, hogy téged csak az ülőhely-kérdés foglalkoztat.

2017. jún. 29. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Pontosan azert fizeted az irodanak a kerozin potdijat meg repteri illeteket meg a tobbi ilyen valojaban utas szamara nem letezo dolgokat, hogy ok valaszoljanak neked. Picit dolgoztasd meg oket, ha mar ennyit fizetsz nekik a semmire.
2017. jún. 29. 14:49
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a hasznos válaszokat

az,hogy miért irodával utazok legyen az én dolgom, és főleg ugye az én pénzem,és ahogy írtam az első alkalom lesz így, eddig valahogy csak utaztam iroda nélkül is....

2017. jún. 29. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
4. köszi, de ahogy írtam,még nem foglaltam semmit sem, semmi sincs kiválasztva, minek kérdeznék bármit is?
2017. jún. 29. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi tényleg ingyen segítenénk jobb úthoz, de semmi baj, te kellően önérzetes vagy.

De csak azt kell mondanom, amit az előző válaszadó is osztott, ha az irodában fizetsz, dolgoztasd meg őket.

Minket meg akkor keress legközelebb, ha értelmes gondolataid is akadnak.

2017. jún. 29. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:

bocsi, nem kell olcsóbban út, ez is szuper ár számomra, azt se tudom hova szeretnék menni, főleg az időpontot nem, most így jobban megfelel. Csak azért érdekelt, mert a párom nem annyira szeret repülni, és hogy mennyi az esélye,hogy egymás mellé kerülünk.

Még egyszer még semmilyen kirándulást nem foglaltam le,ezért kérdeztem itt. és téged sem kényszerített senki,hogy válaszolj

(és csak úgy már le van szervezve saját magunk által egy kubai út jövő évre iroda nélkül, úgyhogy talán csak a kérdésre szerettem volna választ kapni ha van valakinek tapasztalata :) )

2017. jún. 29. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!