Szerintetek megéri helyet foglalni a repülőn?
5órás repülőútról lenne szó. Márcsak 2 olyan hely van, ami egymás mellett található. A többi szabad hely csak egymás mögött van, illetve távalobb egymástól. Szerintetek megéri 24€-t erre kiadni, vagy elviselhető lenne az 5 órás út úgyis hogy a párommal távol ülünk egymástól?
Még sosem repültünk.
Ezt nektek kell eldönteni.
Ha nászútra mentek, akkor elég gáz, hogy nem egymás mellett ültök. 5 óra nem is kevés idö azért.
Van más dupla hely is, de azokat fenttartják kisgyerekeseknek, akik majd a sima checkinnél fognak becsekkolni. Mert kisgyereket a szüleitöl nem ültethetnek külön... Ha szerencsétek lesz lehet a reptéri checkinnél is kaptok még egymás mellé helyet.
A repteren a check-in-nel megkerdezed a pultban allot, hogy van-e ket hely egymas mellett, ha nincs akkor ket egymashoz kozelit valasszatok es a repulon amikor az emberek mar leultek, akkor illedelmesen nagy boci szemekkel nezve megkerdezel nehany utast, hogy hajlando-e lenne valaki cserelni, hogy a paroddal egyutt ulhess. 3-4 emberbol tutti lesz egy olyan, akinek mindegy hol ul es megteszi neked a szivesseget. En eddig akarhanyszor repultem az esetek 80%-aban tutti megkert valaki hogy csereljek veluk. Van amikor nem az utas, hanem a legikisero jott oda kerdezni.
En 8-12 oras utaknal szoktam kiadni ennyi penzt helyfoglalasra. 5-6 orat inkabb kibirok es a penzbol veszek vmi szuvenirt.
24 euro????
Én 13 órát repültem és ingyen volt a helyfoglalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!