Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerintetek megéri helyet...

Szerintetek megéri helyet foglalni a repülőn?

Figyelt kérdés

5órás repülőútról lenne szó. Márcsak 2 olyan hely van, ami egymás mellett található. A többi szabad hely csak egymás mögött van, illetve távalobb egymástól. Szerintetek megéri 24€-t erre kiadni, vagy elviselhető lenne az 5 órás út úgyis hogy a párommal távol ülünk egymástól?

Még sosem repültünk.

2017. máj. 9. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell eldönteni.

Ha nászútra mentek, akkor elég gáz, hogy nem egymás mellett ültök. 5 óra nem is kevés idö azért.

Van más dupla hely is, de azokat fenttartják kisgyerekeseknek, akik majd a sima checkinnél fognak becsekkolni. Mert kisgyereket a szüleitöl nem ültethetnek külön... Ha szerencsétek lesz lehet a reptéri checkinnél is kaptok még egymás mellé helyet.

2017. máj. 9. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:

A repteren a check-in-nel megkerdezed a pultban allot, hogy van-e ket hely egymas mellett, ha nincs akkor ket egymashoz kozelit valasszatok es a repulon amikor az emberek mar leultek, akkor illedelmesen nagy boci szemekkel nezve megkerdezel nehany utast, hogy hajlando-e lenne valaki cserelni, hogy a paroddal egyutt ulhess. 3-4 emberbol tutti lesz egy olyan, akinek mindegy hol ul es megteszi neked a szivesseget. En eddig akarhanyszor repultem az esetek 80%-aban tutti megkert valaki hogy csereljek veluk. Van amikor nem az utas, hanem a legikisero jott oda kerdezni.

En 8-12 oras utaknal szoktam kiadni ennyi penzt helyfoglalasra. 5-6 orat inkabb kibirok es a penzbol veszek vmi szuvenirt.

2017. máj. 9. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem megérné, ha ilyen messzire utaztok, nem volt olcsó a jegy és az egész utazás, ehhez képest kb. 7 ezer Ft már nem sok többlet... Igaz, én nem vagyok olyan sz.rrágó, mint az itt lévők többsége. Abban meg ne reménykedj, hogy egy tele gépen majd udvariaskodnak az emberek, az sajnos már kiment a divatból. De neked kell dönteni.
2017. máj. 10. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:

24 euro????

Én 13 órát repültem és ingyen volt a helyfoglalás.

2017. máj. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!