Hol olcsóbb a repülőjegy? Ha neten veszem vagy ha utazási irodában?
Figyelt kérdés
Először fogok repülni kicsit bonyolult még at egész nekem.köszi2017. jún. 24. 11:11
11/16 anonim válasza:
Jezusom, minek 25 kilo feladott? Plane fejenkent, ha jol ertem. En holnap indulok, no vagyok, 2 honapig leszek tavol kb., es csak egy kabin borondot viszek (wizzairnel azt hiszem ez a nagymeretu kezinek van cimkezve, de pl. Ryanairen ez ingyenes meret meg, es a ryanair is ott volt 120 ezer alatt).
12/16 A kérdező kommentje:
3 opciót adott be a wizzair nél: ingyenes kézi poggyász vagy 25 kg ig feladott poggyász vagy 35 kg ig feladott poggyász. A 25 kg ig fejenként + 23ezer forint.
Júli 20 lenne az indulás és 31 a haza út. Akar hogy meg hol néztük 180 ezer lesz kb kettőnknek. A kis kézi poggyászos lenne 130 ezer körül kettőnknek. De az nem jó nekünk. 1-1 nagyobb bőrönddel mennénk
2017. jún. 24. 21:53
13/16 A kérdező kommentje:
Egyébkent gokart világbajnokságra megyünk amin részt vesz a párom és neki a verseny felszerelése még lehet több lesz mint amrnnyi lehet: sisak, ovelall, bordavédő; verseny cipő, nyakvédő..
2017. jún. 24. 21:58
14/16 anonim válasza:
A közvetlen járatok már tényleg drágák erre a dátumra, az átszállásos olcsóbb.
Korábban lett volna érdemes megvenni.
Legutóbb én 20e Ft-ért voltan ott hosszú hétvégére, ennyi pénzt én biztosan nem adnék Madridért, de ez nyilván szubjektív.
15/16 anonim válasza:
Most látom, hogy versenyre mentek, ez így persze más helyzet. Én bevállalnám az átszállásos verziót.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget 😊
2017. jún. 25. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!