Repülőjegy foglalás szempontjából mely oldalak a legmegbízhatóbbak?
Eddig utazási iroda által utaztam külföldre (Egyiptom). Mivel a környékemen nincs olyan utazási iroda amely Las Vegas-i utazással foglalkozik ezért magamnak intézek mindent. Így olcsóbban is jövök ki.
ESTA-t már igényeltem, szálláshelyet is kinéztem, már csak a repülőjegy foglalása maradt.
A pelikánon nézelődtem, de még nem mertem foglalni, azért mégiscsak elég távoli és nem olcsó az úticél.
Tudnátok még esetleg olyan megbízható oldalakat ajánlani, ahol érdemes repülőjegyet foglalni? :)
24/L
Azert erdemes megnezni a legitarsasag sajat oldalat is, van hogy ott olcsobb a repjegy mint az ilyen online utazasi irodaknal.. pl pelikan, momondom expedia..
Es egyebkent a sajat oldal a legmegbizhatobb is, nincs kozted es a legitarsasag kozott meg egy plusz szemely..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!