Igazából ez csak kíváncsiság, tudom, hogy nem fontos. A napokban utazok (ez lesz az első repülő utam) és azt hallottam, hogy mikor a pilóta a sikeres út után, leteszi a gépet akkor szokás az utasoknak tapsolniuk. Ez mindig így van? :D
Olvass vissza, egy másik gátlásos figura is ezen tipródik, hogy mi van a tapsolással. Most komolyan, mi ebben a nagy stressz? Általában tapsolnak, de ültem olyan gépen, hogy nem.
Mondjuk a nickneved alapján a gépre sem mersz majd felszállni...
2017. jún. 16. 18:18
2/10 anonim válasza:
ez már max csak a prolijárat (wizz) gépein szokás, rendes társaságoknál nem
2017. jún. 16. 18:56
3/10 A kérdező kommentje:
Csak értelmes emberek válaszát kértem, kedves első :D
Elvégre ha értelmes lennél akkor értelmezted volna a kérdésem... Amiben véletlen sem közöltem, hogy stresszelek :D De nem, nem stresszelek... mint mondtam csak kíváncsi vagyok. A nevem meg már régi és tudod nincs kedvem új fiókot csinálni, de a lényeg, hogy az ilyen véleményre senki nem kíváncsi.
A másodiknak pedig köszönöm a választ.
2017. jún. 16. 19:16
4/10 anonim válasza:
Legutóbb az Emirates-szel utaztam, ott is tapsoltak az egyik pilótának, gyakorlatilag zökkenés nélkül tette le a gépet. Nem nevezném prolijáratnak.:-) Egyébként aki inkább átszállással, háromszor annyi idő alatt repül pl. egy európai célpontra csak azért, nehogy néhány, önmagában bizonytalan tirpák prolinak nevezze, ahelyett, hogy tökugyanolyan géppel, de fapados légitársasággal utazna közvetlenül, az hülye.
2017. jún. 16. 19:27
5/10 anonim válasza:
Utaztam eddig Turkish, British, Aeroflot, Iran Aseman, Cambodia Angkor Air, Yangon Airways, American Airlines, Indigo, Lion Air, Spice jet, Norwegian, Air Asia, China Eastern, Alitalia és egyiken sem tapsoltak pedig nem egyszer utaztam velük, ezért írtam hogy max a prolijárat wizz-en tapsolnak
2017. jún. 16. 19:36
6/10 anonim válasza:
Erdekes...akkor a Los Angeles Albuquerque es a Long Beach Anchorage is proli jarat ugye, mert ott tapsoltak, es tenyleg "puhan" tette le a pilota a gepet.
A Parizs Budapest, Amsterdam Budapest pedig nem proli jarat mert ott nem tapsoltak. Hm....vajon utvonaltol, pilotatol vagy az ajandek mogyorotol fugg, hogy melyik a proli jarat es melyik nem...vagy attol hogy te a gepen ulsz vagy sem?
:D
2017. jún. 16. 22:50
7/10 anonim válasza:
"ez már max csak a prolijárat (wizz) gépein szokás"
Hát persze! Kedves panelproli!
2017. jún. 17. 06:55
8/10 anonim válasza:
Párizs-Réunion viszonylaton MINDIG tapsolnak. Pedig francia járatok, menetrendszerintiek, és az árait tekintve nem is épp proli...
De ugyanezt tapasztaltam az Air Mauritius gépein, és a South African Airways gépein is.
Tehát nem csak nemzetiség-függő, és nem is légitársaság függő a dolog...
2017. jún. 17. 08:50
9/10 anonim válasza:
Pilótától függ. Ha út közben remekül átmanőverezett egy viharon és nagyon gyengéden tette le a gépet, akkor szokás megtapsolni, mert ügyes volt, de ha keményen landolt akkor nemigen. Sokféle légitársasággal utaztam már és abban tényleg van valami, hogy a fapadoson gyakrabban tapsolnak. Nem nevezem prolijáratnak, mert én is utazom vele. Ryanair-nél a többség tapsolt, KLM-nél senki. Én személy szerint hülyeségnek tartom, ez a pilóta munkája, nem? A buszsofőrt sem tapsoljuk meg és a pincért sem.
2017. jún. 17. 23:38
10/10 anonim válasza:
Meg mondjuk az Air Asia, a Norwegian meg az Alitalia aztán szuperpresztízs társaságok ám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!