Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha nem kézipoggyászként adom...

Ha nem kézipoggyászként adom fel a cuccomat, akkor a feladás + csomag felvétel mennyi plusz időt jelent? Ilyen esetben a csomag másik repülőn jön? Vagy hogyan tud elveszni, nem időben megérkezni?

Figyelt kérdés
Még soha nem repültem. :-)

2016. aug. 22. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ. Volt már hogy 5 percet kellett sorba állnom a csomag feladásra, volt hogy másfél órát. Nem viccből kell kimenni 2 órával korábban a repülőtérre.

A csomag azgal a géppel utazik, amivel te. Másik gépre akkor kerül, ha rosszul címkézik fel

2016. aug. 22. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

csomag általában átszálláskor keveredik el. nekem a cuccom Miami-ba ment, én Atlantába. Nem volt vicces.

Az hogy mennyi a plusz idő, változó. 10 perc és 60 perc között bármi gyakorlatilag.

2016. aug. 22. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, hogy 2 órát vártam és még mögöttem is sokan voltak. Késett is a gép e miatt. De olyan is van, hogy ott vár 4 check-in pult szabadon...

Felvételnél általában 5-10 perc mire elkezdenek jönni a csomagok, de volt már fél óra is.

Átszállásnál tud leginkább elkeveredni a csomag. Ha kevés idő van a két gép között, van hogy a csomagod nem jut fel időben a gépre, amivel te mész.

Vagy rosszul címkézik fel, ezért kell mindig leellenőrizni.

2016. aug. 22. 23:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Szóval, ha közvetlen járat, akkor nagy valószínűséggel nem veszik el?
2016. aug. 23. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem lopják el, nem. Bár komplett csomagot azért ritkán lopnak el, inkább csak kilopnak belőle ezt-azt. Ne tegyél bele semmi értéket!
2016. aug. 24. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!