A gép landolása után miért szoktak tapsolni a népek? Mire jó ez?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak ilyen proli magyar szokás? Egyszer utaztam francia fedélzeten, úgy rémlik ott nem volt taps.2017. jún. 14. 23:11
11/17 anonim válasza:
Air China nagy gépen amikor utaztam az út végén tapsoltak.
Nem rég Dakar járattal utaztam, ott is tapsoltak. Ezek mind nagy gépek.
12/17 anonim válasza:
Azt hiszem, ez inkább a nyugati proliság miatt veszik ki nálunk: "minek tapsoljak, csak a munkáját végezte..."
Szerintem kedves szokás, kár érte...
13/17 anonim válasza:
Egyaltalan nem proli magyar szokas, multkor a ryanair gepen tapsoltak, es nem magyarok kezdtek.
14/17 anonim válasza:
Régen is szokás volt, amikor még a fapadosok nem voltak sehol, sőt akkor sokkal nagyobb tapsikolás volt, mint manapság. És nem csak a magyar légitársaságnál. Szerintem ez egyrészt köszönet a pilótának, másrészt egyfajta feszültséglevezetés, hogy az ember végre újra a földön, biztonságban van.
15/17 anonim válasza:
Manapság elég sok hangos szokás van.
A teniszezők is kiabálnak, sikítoznak, a focisták ordítanak, egymás kezét csapkodják.
Úgy általában az önuralom, önfegyelem kiment a divatból.
A proli magyar szokás az EUba járni feljelentgetni a hazánkat. Bár még az szégyen a proletár-munkásosztályra, amit igazából megszüntettek.
16/17 anonim válasza:
Nem proli szokás és nem magyar szokás, külföldön sem ritka. Egyébként meg megérdemlik az elismerést a pilóták, főleg egy hosszabb út után.
17/17 anonim válasza:
Hosszabb út után még esetleg, de a wizz air 2-3 órás útjain is rendszeres jelenség. Engem egyébként nem zavar, nem tartom proli szokásnak, ártani senkinek nem ártanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!