Megtagadhatom a fedélzetre felvihető bébiétel/tápszer kibontását?
A tsa honlapján csak annyit írnak, hogy "ha meg szeretné tagadni, jellezze, más módot keresünk a folyadék átvizsgálására".
Na de mi a magyar gyakorlat?
Ugyanis ha felbontom, gyakorlatilag kuka, mert félórán belül el kell fogyasztani, mert megromlik.
Hát még egy éhes csecsemő hogy ordít! Reszkessetek!
Jól látod, közügy, de nem az ordítás, hanem az, hogy fel lehessen vinni az ételét megbontás nélkül. ;)
Egyébként sehol nem írtam, hogy csecsemővel utazunk. Tápszert, bébiételt nem csak csecsemőkorú ehet.
10-es neked mi bajod van?? Kepzeld nem minden csecsemo-baba- kisgyerek uvolt vegig... Tobbszor utaztam mar 3 honapossal is, 2 evessel is, es egyik sem uvoltott vegig. Egyetlenegyszer sirt mikor pici volt, mert pont felszallasnal volt ehes, de akkor nem etethettem, meg kellett varnunk mig utazomagassagba ert a gep. Ja, 9 oras ut volt...
Kerdezo, ha a bebietel gyari csomagolasu, akkor nem kell kibontani, nem is fognak kotelezni ra. Tapszerrol nem tudok nyilatkozni sajnos. De volt, hogy vittem gabonapepet pl, amit sima bebieteles uvegbe tettem, tehat nem gyari csomagolas volt, es csak rakerdeztek, hogy ez a babae-e. Cumisuvegben levo vizbe kellett egyszer belekostolnom. Mas gond sosem volt barhova is utaztunk.
"10-es neked mi bajod van?? Kepzeld nem minden csecsemo-baba- kisgyerek uvolt vegig"
12-es neked mi bajod van??
Megbolondultál?!
Tudod nem véletlenül vannak már gyerekmentes repülők!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!