Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Ryanair mennyire szigorú a...

A Ryanair mennyire szigorú a kisebb méretű felvihető táskával?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy egy 55x40x20-as poggyász felvihető, ennek a méretével nincs is baj. Azonban felvihető egy második, kisebb kézi táska is, például (így szokták kiemelni) laptop táska. Ennek a mérete 35x20x20.

Milyen laptop fér bele egyáltalán egy akkora táskába? Egyedül a laptop is nagyobb ennél, ehhez pedig még hozzájön a táska mérete. Ezt mennyire szokták szigorúan méregetni?

2017. márc. 26. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem laptoptáskának van kitalálva, hanem retikülnek/duty frees zacsinak. Bp-n nem veszik nagyon szigorúan (kivéve, ha bunkó vagy, akkor mindenedet belerakatják a sizerbe), külföldről nem tudok nyilatkozni, sajnos mindenhol más a felfogás...
2017. márc. 26. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez jellemzően női táska, retikül. Bár már a férfiak is hordanak. Vagy normál hátizsák.

Még sose mértem le őket és sose nézték meg.

2017. márc. 26. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Laptopot rakd a fo kezipoggyaszba. Vagy 4 repteren szalltam fel Ryanair-re, a kezipoggyasz sizer 20cm vastagsag helyett inkabb 40cm-nek tunt, dehat pech kerdese, hogy mikor kezdik betartatni a mereteket, amikat kiirnak az oldalukon. Masodik kezi taskakent ugyanaz a kockazat, akkor ne szivasd magad es pakold a kettot egybe.
2017. márc. 27. 12:49
 4/4 anonim válasza:
39%
Én most utaztam Londonba, se oda, se vissza nem nézték meg egyáltalán, hogy mekkora a poggyász (se az elsőt, se a másodikat).
2017. márc. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!