Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Miért nem fogadja el az...

Miért nem fogadja el az online check innél az adataimat a Jet2?

Figyelt kérdés
Azt írja ki,hogy invalid date of birth vagy invalid document expiry date. Már 50-szer ellenőriztem,hogy jól adtam-e meg. DD/MM/Yyyy formátumban kell megadni,ez is stimmel. Már nagyon aggódok,hogy mi lehet a gond. Angliába megyek, oda elég a személyi. Bár nem tudom hogy A,I,C típusú, de sehogy sem fogadja el.
2017. jún. 7. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg mm/dd/yyyy formátumban.

Egyébként egy fos a rendszerük, sokan panaszkodtak már hasonló problémák miatt.

2017. jún. 7. 16:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon rossz,félóráig tartott ,mire betöltötte az oldalt. (Pedig a netkapcsolatom jó,minden más azonnal betölt)

Még ezt el is fogadnám, ha a check-in sikerülne. De akárhogy próbálom,nem fogadja el egyik variációt sem. Biztos, hogy nem utazok többet velük. Annnyira árban sem kedvező,hogy, megérje ezt az idegeskedést.

2017. jún. 7. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg asztali gépen vagy laptopon, ott jobban szoktak működni az ilyenek, mint mobilon.
2017. jún. 7. 17:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok segitséget, remélem megoldódik, este megpróbálom gépnél. A Wizzairnél és az Easyjetnél 2 perc alatt meg volt a beszállókártya a telefonon is, nem gondoltam volna, hogy ezzel ennyi probléma lesz.
2017. jún. 7. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!