Az internetes utasfelvétel után hogy lehet ülőhelyet választani?
Figyelt kérdés
Azt a felületet szeretném behozni,amit elsőre sikerült,amikor megjelentek a gépen az ülőhelyek,láttam,hogy én hol fogok ülni és hol van szabad hely,illetve ár,hogy melyik helyet mennyiért választhatom.Viszont most hiába lépek be a foglalási kódommal és regisztrálva, csak poggyász hozzáadása jelenik meg,ha a szolgáltatások hozzáadására megyek,ott nincs ilyen opció. Valakinek van esetleg ötlete,aki csinált már iyet? Az infóknál elolvastam,hogy lehet utasfelvétel után is ülőhelyet választani,oda sikerült is,de vissza már nem.2017. máj. 30. 17:17
1/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy wizzair
2017. máj. 30. 17:17
2/6 anonim válasza:
Régebben lehetett, egy ideje nem engedi már a rendszer.
Ha felhívod őket emeltdíjason, lehet vissza tudják vonni a check in-t.
3/6 anonim válasza:
Sajnos nem lehet, és nem is látod, hová szól az ülőhelyed, csak amikor már túl vagy a becsekkoláson. Gondolom, azt akarták kiszűrni, amit korábban sokan csináltak (jómagam is), hogy csak akkor fizessen az ember az ülőhelyért, ha nem tetszett az, amit a gép dobott. Így ha nem akarsz zsákbamacskát játszani, kénytelen vagy pénzért ülőhelyet választani.
4/6 A kérdező kommentje:
Kb. 1, másfél hete még lehetett. Mivel az online utasfelvétel által sorsolt automatikus ülőhely nem tetszett..És az se,ami visszafelé szól.Akkor viszont igazán leírhatnák ezt a honlapra is.Persze,nyilván hívogassuk a 90-es számukat,inkább akkor ülök ott,ahova jutottam. :D
2017. máj. 30. 18:36
5/6 anonim válasza:
Ez már 2-3 hónapja így van, biztosan nem lehetett másfél hete sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig lehetett, mert 1-2 hónapja még az online utasfelvételt se végezhettem el. Vagy zavar van az éterben,rendszerben,nem tudom,de tuti lehetett,mert már nem B,hanem A hely van a beszállókártyán.
2017. máj. 30. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!