Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Fel lehet szállni egy repülőgé...

Fel lehet szállni egy repülőgére úgy hogy be vagyok állva?

Figyelt kérdés
Még sosem repültem és nagyon féle tőle, hogyan tudnám enyhíteni? Frontint meg ilyen nyugtatókat nem veszek be
2017. máj. 17. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem veszik észre akkor igen...

Ha észre veszik vagy rosszul leszel a gépen és ezmiatt kell kényszerleszállniuk akkor neked kell a gép plussz költségeit kifizetni...

Ha félsz repülni akkor ne repülj maradj otthon. Ha még is akarsz akkor meg légy úrrá magadon és ülj fel a gépre.

2017. máj. 17. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Szoval nyugtatot nem vagy hajlando bevenni de ahhoz lenne eszed,hogy berúgj....ezt nem is minősíteném......vagy drogra gondoltál "beállás" címen?Az még jobb.......
2017. máj. 17. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, felszállhatsz, de ha ott rosszulleszel a gépen, azt a pénztárcád eléggé meg fogja érezni.
2017. máj. 17. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem latszik meg a viselkedeseden, akkor nem valoszinü, hogy barki is foglalkozna ezzel.

Nem tudom, hogy a beallva alatt mit ertesz. Az alkoholt nem tanacsolom, mert a legnyomaskülönbseg miatt elegge a fejedbe szallhat es nem jo erzes, ha egy repülön kezd forogni veled a vilag.

A füvet szinten nem tanacsolom, mert az is felerösiti a paradat. Az csak akkor vicces, ha amugy elvezed a repülest, de unalmasnak talalod. Abban az esetben is erdemes a megszokottnal gyengebbet csavarni a szedüles elkerülese vegett.

Mast nem probaltam, de nem is erdekel. De amugy sem tudom elkepzelni, hogy barmi, ami felpörget vagy halucinaciokat okoz, eppen pozitiv hatassal lenne az elmenyedre.

2017. máj. 17. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hittem hogy értelmes válaszokat fogok kapni köszönöm mindenkinek! A beállás alatt füvet értettem.
2017. máj. 17. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért olvasd el ezeket a válaszokat még egyszer, ha tiszta a fejed... Szerintem elég hasznosak. Főleg az a rész, ha miattad kényszerleszállás van, akkor fizeted a számlát :-D

Amúgy a repülés nem félelmetes, annyira lekötnek a tennivalók, meg az új dolgok, hogy nem lesz időd parázni.

És gondolj arra, hogy évente csak egy-két gép zuhan le, azok is főként valami banánköztársaságban, ahol a karbantartás nem az erősségük.

2017. máj. 17. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem cynikusan köszönte meg a kerdezö, habar ezt akkor tudjuk, ha ertekelest nyom a valaszok ala.

Egyebkent nem kell tulparazni. Sem a repülest, sem pedig azt, ha valaki be van allva felszallaskor. Ugyanis szolgalnak fel alkoholt is a legtöbb jaraton es ettöl függetlenül lehet rosszul barki! Nem szendvicset csomagolni vannak a papirzacskok az ülestamlaban!

Barki lehet rosszul! Attol nem hajtanak vegre kenyszerleszallast, hacsak nem eletveszelyben vagy.

Ha nem vagy agressziv, nem örjöngsz, akkor senkit nem erdekel, mit csinalsz. Ha meg elhanynad magad, meg akkor sem csinalnak ügyet, ha nem sikerül mindent a zacskoba öklendezned. A repülöjegy ara tartalmazza a tisztitast. Vervizsgara csak akkor küldenek, ha jarvanyt gyanitanak, de senki nem fogja nezni a THC-t vagy egyebeket.

Összefoglalva: Repüles önmagatol sem para! Befüvezve kicsit viccesebb es hamarabb telik le, ha nem csinalsz olyan eröset, hogy szedülsz. Alkoholt sosem ertettem, miert jo repülön.

2017. máj. 17. 17:37
 8/8 anonim válasza:
Sok sikert hozzá barátom:DDD
2017. máj. 20. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!