Kézipoggyászban lehet por állagú fűszereket szállítani? Vagy elkobozzák az ellenőrzéskor?
Figyelt kérdés
Csak kézim lesz, és azért vinném, mert ahol lakom (No.) nagyon drága a fűszer.2017. ápr. 25. 20:08
1/6 anonim válasza:
őrölt köményt vihetsz de az őrölt borst elkobozzák persze csak akkor ha fekete, fehéret vihetsz
2/6 A kérdező kommentje:
Miért koboznák el, ha fekete?
2017. ápr. 25. 20:20
3/6 anonim válasza:
én mindig sok őrölt chiliport viszek, soha nem volt probléma
4/6 anonim válasza:
csak vicceltem, vihetsz barmit, en a Fold sok pontjarol hoztam haza sokfele fuszert mindenfele formaban, a biztonsag ellenorzest ket dolog erdelheti kabszer vagy barmilyen fegyver
5/6 anonim válasza:
Porcukrot pl. kisebb nejlonzacsikba leforrasztva szabad csak felvinni a repülőre. Főleg a Bogotà - Frankfurt járaton. De a helyspórolás érdekében legjobb, halenyeled a zacsikat.
6/6 anonim válasza:
Ezen én is filóztam. Proteinpor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!