Milyen ételt lehet vinni kézipoggyászban ami nem számít folyadéknak?
Hosszú útra megyek és csak kézit viszek magammal.
Tudom lehet venni a gépen is de nem szeretem a repülős kaját, leszállás után pedig indulok tovább rögtön.
Esetleg egy szelet csirkemell rizzsel vagy salátával mehet? Vagy szendvics? De az meg a vaj miatt necces, nem?
A hosszútávú utakon még a fapadosabb társaságok is adnak alapból enni.
A közép és rövidtávon nem adnak. De oda tényleg felesleges egy egész ebédet berittyenteni...
Egy szendvicset simán felvihetsz, és talán nem fogsz éhen halni egy 2-4 órás úton...
Egyébként én kisgyerekekkel utazom mindig, és ami alapból van nálunk az ropi és perec, és keksz. Habár én csak krém mentest viszek mert a gyerekek kikenik amúgy magukat.
Méghogy adnak enni. A Norwegian transzatlanti útján ha nem foglalod le előre (és nem fizetsz előre) akkor nem lesz kajád egyáltalán az akár tízórás úton, ilyen-olyan snackkel próbálhatsz túlélni sem olcsó nem lesz sem kellemes.
Kérdező, [link] itt van egy szép nagy lista, szendvics mehet. Igen, egy csomó folyadékra igaz hogy önmagában nem mehet de a kenyér az olyan mágia, hogy ha rákened, akkor már nem is veszélyes. Az egész egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!