Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn tényleg összevissza...

Repülőn tényleg összevissza vagdalják, hajigálják a poggyász bőröndöket?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémet eltörték,de még ott jegyzőkönyvet vetettem fel és adtak egy vadi újat helyette!
2017. ápr. 17. 22:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Olyan puha bőröndöt vegyetek, aminek nem áll ki a kereke és egyéb alkatrészei. Merthogy azok tuti letörnek, főleg silányabb minőség esetén. A kemény bőröndök gyakran megrepednek, több ismerősöm járt így. De láttam felhasadt bőröndöt is, valami letört alkatrész téphette fel.

Szóval valóban nem bánnak kesztyűs kézzel a bőröndökkel, ha esetleg törékeny holmit teszel bele, a ruhák közé kell tenni, törölközőbe vagy egy pólóba csavarva.

2017. ápr. 17. 23:30
 13/20 anonim ***** válasza:
azert hivak ropdenek.
2017. ápr. 18. 06:34
 14/20 Hargitai János válasza:
Èn olyan helyen melozom ahol babakocsi szervizelès is folyik. Az èvek alatt tobb repülőtèren feladott babakocsi kerult oda mindenfèle sèrülèssel. Persze nem tudom hányból hány sèrül meg, de ahol a váz is elgörbült azt biztos nem kímèltèk.
2017. ápr. 18. 10:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Legutóbb élőben láttam az épületből, mikor egy repülőt vártam, ahogy egyik repülőről egy kocsira dobálták a feladott csomagokat, hát nem voltak kíméletesek...
2017. ápr. 18. 13:42
 16/20 Juliusz48 ***** válasza:
A kemény bőröndöt el kéne felejteni, mert tényleg durván bánnak a csomagokkal, de hát kevés az idejük és négyszer kell pakolniuk, ha nincs átszállás, míg az érkezési oldalon megkapod. Én rendszeresen utazom, és egy jó nagy kerekes sporttáskát használok, már 10 éve. Semmi bajom vele, habár már igen viharvert. Indulásnál mindig fóliáztatom mert akkor kisebb az esélye, hogy valami kiálló fémdarab felhasítsa. A törékeny dolgokat törölközőbe és fóliatasakba csomagolom és a közepébe teszem. Nekem így még az ajándékba hozott helyi italkülönlegességek sem sérültek.
2017. ápr. 19. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Átlag így bánnak vele, e szerint csomagolj:

https://www.youtube.com/watch?v=S53UcI3NX28

2017. ápr. 19. 18:43
 18/20 NigelB ***** válasza:

Van olyan bőröndöm, ami 30 éves. Utaztam vele legalább ötvenszer repülőn is, mindenféle légitársasággal, most is rendben van.

A puha bőröndöt nem javaslom, mert felhasadhat egy másiktól. Ami bevált, az a kemény bőrönd, de nem a bóvli. Az említett bőröndöm Samsonite gyártmány.

Régebben volt egy reklám vitrin a Frankfurti reptéren. Egy Samsonite bőrönd volt kirakva, jó karcosan, kopottan. Mellette egy fotó, és közjegyzői igazolás, hogy a nyitott bőrödben benne ült egy világbajnok bobversenyző, ahogy lement vele egy nagy pályán. Ez elég meggyőző volt nekem. Be is jött. :)

2017. ápr. 21. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Ennek a szegény zenésznek eltörték a gitárját....írt is gyorsan egy dalt az esetről:

https://www.youtube.com/watch?v=5YGc4zOqozo

2017. ápr. 21. 23:54
 20/20 anonim ***** válasza:
és ennél még jóval durvábban is ...
2017. ápr. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!