A poggyász méretem eltér minimálisan az előírt poggyász méretétől. Így is felvihetem kézipoggyászként ingyen?
Ha megméretik, akkor gond lesz.
Velem mondjuk még sose fordult elő, hogy megnézték volna a csomagom méretét.
Köszönöm a türelmes választ!!
Segítséget kértem, nem pedig leszólást... Köszönöm.
Tavasszal mentem többször Wizz-zel, nem volt gond, rá sem néztek a csomagomra. Más utasok látványosan nagyobb kofferekkel mentek tök pofátlanul, szintén nem szóltak egy szót sem.
De! Korábban és azóta is voltak szúrópróbaszerű ellenőrzések, és volt olyan is, amikor a teljes utasközönség minden cuccát átnézték, és ment a keretes méregetés. A probléma az, hogy egyrészt nagyon borsos az ára (ötszámjegyű összeg), másrészt rettentő kellemetlen, ha azért áll a beszállás, mert két centin megy a bäszakodás, és még az utas hisztizik. Márpedig a Wizz, ha ellenőriz, akkor kegyetlenül kifizetteti a félcentit is.
Tehát megpróbálhatod. Jó eséllyel a kutya nem fogja nézni, és ha szemre stimmel, nem fogja a keretbe se belerakatni senki. De ha mégsem így alakul, akkor leszel szíves szó nélkül fizetni, minél gyorsabban, és nem telesírni utána a facebookot, ugyanis pontosan tudtad a lehetséges következményeket.
A Ryanair meg tudtommal egyáltalán nem szívózik ezen, de pontosabbat nem tudok.
"és ha szemre stimmel, nem fogja a keretbe se belerakatni senki."
Amennyire en megfigyeltem, meg a keret is legelabb duplaja a 20-25cm-es vastagsagnak, de tenyleg, ez nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!