Teljes dilemmában vagyok! Van lehetőségem Amerikába elutazni és nem tudom h menjek e? mert nagyon félek mindentől adjatok tanácsokat kb 10 percem van eldönteni!
Tényleg atom nyomorék lehetsz.
Én leszek olyan kedves és meg is magyarázom, hogy miért:
1) Azt írod 10 perced van eldönteni... el tudom képzelni, hogy a konyhaasztalnál megkérdezik, hogy lenne e kedved menni, erre te futsz a gép elé és megkérdezel vad idegen ismeretlen embereket, hogy menj e....
2) A 10 perc nem is 10 perc, az ember azt gondolná, hogy már a repülőtér előtt állsz és most döntöd el, hogy bemész e vagy sem...
3)Végül 3 nap után megszületett A DÖNTÉS, nem is akarok belegondolni, hogy milyen nehéz lehetett.
4) Mikor valaki leírja, hogy hülye a kérdésed, inkább azon vitázol, hogy "most miééért?? hüp hüp"
5) A hozzászólásaid a válaszokhoz kritikán aluli
Most akkor leírom ,hogy a leírtak alapján, hogy kellene reagálnod:
Az a valaki megkérdezi Tőled, hogy ki szeretnél e menni. Erre te: "Igen! Az szuper lenne."
Aztán utána a szüleiddel megbeszéled a költségeket, a napok számát, stb. és hogy ŐK ezt tudják e anyagilag támogatni. Ha igen akkor mész az ismerőssel, nem számít, hogy "milyen veszélyes New York?" nyilván a rokonaid is élve hazajutnak nap mint nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!