Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi ez a tábla a kisérő nélküli...

Mi ez a tábla a kisérő nélküli kiskorúak nyakában?

Figyelt kérdés
Most komolyan! Sehol se találom! Segítsetek pls!

2017. márc. 2. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Azt kell ráírni, hogy "for sale".
2017. márc. 2. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Azt a légitársaság adja és nem tábla, hanem boríték amiben benne vannak az UM papírok és a gyerek útlevele, repülőjegye.
2017. márc. 2. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
UM unaccompanied minor
2017. márc. 2. 21:06
 4/12 A kérdező kommentje:

És ez kötelező hogy ott legyen a nyakába'?

Boríték? Ott lóg a boríték a nyakába'?

Hihetetlen!

Tippelek! Esetleg amcsi találmány?

2017. márc. 3. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
65%

Első vagyok. Nem tudom, értesz-e angolul, poénból írtam, amit írtam, nehogy kitedd a gyerekre, azt jelenti, hogy eladó!

Gondoltam, inkább tisztázom, ne az én lelkemen száradjon, ha elkel a kölyök. :)

2017. márc. 3. 19:59
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, most trollkodsz? Igen, ott lóg a papírmunka a nyakában nehogy elkallódjon, egyszerű, olcsó de biztonságos megoldás arra, hogy ne legyen zűr. Mi ezen az annyira meglepő?
2017. márc. 3. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. márc. 4. 07:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Kérlek, azt kérdeztem, h MUSZÁLY, h ott lógjon egész úton?

Hámefura ézés lehet!

2017. márc. 4. 16:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Meg hát... Nem jau, ha fogja? Furcsa...
2017. márc. 4. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hatos vagyok, te valószínűleg soha nem láttál még kisgyereket. Nem "jau" (írni sem tudsz) szóval nem jó ha fogja, mert simán elhagyja, mert valami egészen más köti le hirtelen, mert fáradt, mert bármi. Te, velem még harminc éves koromon túl is előfordult, kétszer is, hogy az útlevelem egy transzatlanti repülés végén az ülészsebben hagytam, miután a papírokat kitöltöttem és én is rátértem a nyakba akaszthatós útlevéltartóra, nagyon is hasznos. Rajtam nem lóg egész úton mert én nem vagyok gyerek, de teljesen, abszolút érthető az eljárás és ha megkérdeznél egy hús-vért szülőt ők is azt mondanák, hogy inkább a minimális kényelmetlenség, hogy egész idő alatt ott lóg a nyakában, minthogy Tokióban kössön ki London helyett, mert mesét nézett.
2017. márc. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!