Külföldi magyarok! Nem ért megkülönböztetés a származásotok miatt? Hogy fogadtak kint? És pillanatnyilag hol élsz? Kiskorúak-nagykorúak egyaránt írhatnak!
Angliában élek Wiltshire megyében.
Sosem ért semmi megkülönböztetés a származásom miatt. Sőt, a legtöbb angolnak fogalma sincs hogy van olyan ország hogy Magyarország. Rendszerint azt hiszik szlovák vagy lengyel vagyok.. Sosem bántottak azért mert magyar vagyok.
Louisiana állam New Orleans.
Több év ittlétem alatt soha nem ért kellemetlenség a magyar származásom miatt.. Inkább érdekesnek tartják, mert sokan nem tudják hol van
Szintén London. Mikor a főbérlőnk meghallotta hogy magyarok vagyunk nagyon megörült és azt mondta hogy tőlünk nem is kér kauciót, illetve annyit adok amennyit gondolok mert korábban több magyarral volt pozitív élménye.
Munkában is szeretnek minket alkalmazni, mert tudják hogy mi nem a segélyekért jöttünk ki hanem dolgozni szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!