Az utazómajom nevű oldalon találtam egy jó kis ajánlatot. Valaki már foglalt, esetleg tippekkel segiteni repülőjegy foglalásban?
Azt mondod, lájkolál egy oldalt, ott voltak betűk, és fogalmad nincsen mit kezdjél vele?
A sejtésem, miszerint a sok lájk sok birkaszaart + bégetést jelent beigazolódni látszik.
Úgy érzem összekevered azt a fajta megvetést amit a butaság, a tudatlanság és az eredendő lustaság iránt érzek a rosszindulattal. A kettő nem ugyanaz. Az egyik belőled sugárzik (segítek: butaság, lustaság stb), a másik valami olyan, amit belekeversz indokolatlanul a témába.
A birkaganéjt nem véletlenül említettem, valószínűleg segít neked a főmajom, ha elég sok jutalékot fizetsz és sok mosolygóst teszel a kérésed mögé. Igaz, most valahol a Csendes-óceánnál veri el azt a pénzt, amit az áltudományával lehúzott a nagyon buta rajongókról.
Egyébként hogy értsd, az itt válaszadók értelmesebb része szokott foglalni külföldi oldalakon. Biztosan tudom, ők beszélnek nyelveket.
Első kézből tudom, hogy az angol, francia, spanyol oldalakat érdemes használni. Erre bíztatok mindenkit, és a profik is itt hirdetik itten.
Amúgy nem pontosan értettem, milyen tippekre vágysz tőlünk földi halandóktól. Esetleg valami olyanra, amit a mester nem osztott még meg veled???
Még egyetlen olyan bejegyzése nem volt, amin ne keresett volna. Lehet hogy nem érted, de csakis olyan bejegyzést tesz közzé, amire kattintva/vásárolva ő jutalékot kap.
Persze azt már nem meséli el, hogy más módon foglalva olcsóbb lenne az adott dolog, és olyanokról még véletlenül sem beszél, hogy te magad hogyan keressél. Azért nem, mert akkor megszűnnek a kattintások.
Szerintem ne menj sehová.
Ha már ezen a ponton elakadsz, akkor biztosan eladnak két tevéért bárhol a világon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!