Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan kell "repülni"?

Hogyan kell "repülni"?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. Már repültem egy párszor, de nem egyedül. Jövőhéten egyedül kell utaznom. Nem vagyok annyira tisztában a repteren való eljárásokkal kapcsolatban. Ryanair Boeing 737-es repülővel készülök a London Luton-i reptérre utazni, hogy karácsonyt a nagyszüleimmel tölthessem. :) El tudnátok magyarázni lépésről lépésre a repteren való eljárásokkal kapcs mindent a beszállásig?

Előre is nagyon köszönöm! :)

2016. dec. 11. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ryanair Boeing 737-es repülővel készülök a London Luton-i reptérre "

biztos hogy nem. a ryanair a stanstedre jár Budapestről

2016. dec. 11. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, bemesz ferihegyre ha onnan mesz, megnezed a nagy kijelzőn hányas ablaknal kell becsekkolnod,feladnod a nagy böröndöd..beallsz a sorba.beadod a nagy böröndöd ha van, utana megkapod a beszallókartyat.általaban feltesznek 3 biztonsagi kerdest az ügyintezö akkor ne lepödj meg.a szemelyid oda kell adnod.tiéd e a csomagod tartalma stb?megkapod a beszallókartyat, ha nem tudod merre kell elindulnod megkérdezed az ögyintezöt merre van a beszallas.ott odanyujtod a beszallókartyadat, amit lehúznak, atmesz a biztonsagi ellenörzesen, ahol ki kell pakolnod a kezitaskadból, ha van nalad folyadek kis zacskóba kell beletenned, cipöből ki kell bujnod.atmész az ellenörzőponton.utana ismet lesz kijelző amin megkeresed hanyas szamról indul a géped .ott varakozol.utana ha latod h beszallas van, ismet odanyujtod a beszallókartyad.ennyi kb.en megszoktam jegyezni nagyjaból kikkel itazom, és öket követem, ha kint leszallok es nem tudom hol adjak ki a pottyaszcsomagokat.
2016. dec. 11. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Az időzőjelek miatt... LSD-vel. ;)
2016. dec. 11. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ryanairen 16 év alatt nem utazhatsz egyedül.
2016. dec. 12. 06:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ryanairnél nincs unaccompanied minor szolgáltatás, 16 éves kor alatt nem utazhatsz egyedül, és nem a Lutonra megy. Szerintem te a Wizzairre gondoltál, az tényleg a Lutonra repül és mehetsz rajta 15 évesen is.

A beszállókártyád legyen kinyomtatva, mert a reptéren drága. Bemész a reptérre (nem írtad, hogy Pest vagy Debrecen, de Pesten a B terminálra kell, az a baloldali), a checkin 2 órával indulás előtt nyit, beállsz abba a sorba, ahol kiírják a járatodat, odaadod a checkinesnek a beszállókártyát és útlevelet, felteszed a feladandó poggyászt a futószalagra. Utána mész a biztonsági ellenőrzésre, itt a kézitáskát, fémtárgyakat beteszed a kosárba és a futószalagra teszed, laptopot külön, folyadékokat egy zacsiban külön (max 1 decis kiszerelésben lehetnek és mindnek bele kell férni egy önzáródó tasakba, ami kapható a reptéren). Innen bemész a tranzitba, elbámészkodsz a boltokban, megnézed, melyik kaputól indul a géped. Átmész az útlevélellenőrzésen át a B terminálra, megkeresed a kapudat, innentől nem lehet elrontani. Jó utat!

2016. dec. 13. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
még azt nem írtam, hogy a wizz kapuja az valszeg lenn lesz a fémkasztniban, amihez ki kell menni, de nyugodtan kérdezz meg bármilyen személyzetet a reptéren, megmutatják.
2016. dec. 13. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!