Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Így is lehet álom munkám?...

Így is lehet álom munkám? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én nagyon régen álmodok már arról hogy pilóta leszek. Újonnan már csillagász informatikus és minden elektronikus dolog közelébe szeretnék jutni, pl:. Repülők. Most matematikából nem vagyok a legjobb de megpróbálok javítani 3,4,5-ösre. A pilóta munka elvileg nagyon sokba kerül pl:. 10 millió forint a tipúsvizsga. Ha pedig mérnöki diplomám van akkor állhatja a légitársaság, csak akkor ha jó tanulmányi eredményeim voltak, és a Britis Airways dönti el hogy én mennyire kellek nekik és akkor már fizetik, pl:. Airbus A380 nem egy olcsó mulatság az is lehet hogy kb. 60-70 millió forint rá a vizsga. Nekem meg nem nagyon van annyim :( de viszont azzal jól járnék ha jó tanulmányi eredményekkel zárnék. A csillagász is egy bejövős munka. Nekem a repülésben nem számít a pénz, csak a repülés. A csillagász meg az ilyenek azok csak a pénzért kellenek, mert hát azért meg kell élni valamiből :) Nekem igazából azért kellenek ezek a pót munkák hogy ha valemelyik nem sikerülne akkor legyen másik is. Az informatikus az már 100% mert már nagyon jó vagyok a gépek szerelésében,szoftverkészítés, és operációs rendszer javítás. (Ha lehet értelmes válaszokat!)

2016. nov. 23. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Semmi esélyed, egy munkánál se működik az, hogy csak pénzért csinálom, főleg nem tudományos pályán.
2016. nov. 23. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyi eszed van, hogy egy munkával kapcsolatos kérdést az utazás rovatban írsz ki csak azért, mert szerepel mindkettőben a repülő szó, nem sok jót jósolok a felvételiden.
2016. nov. 23. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
10%
"Ha pedig mérnöki diplomám van akkor..." - nincs ha. Ha nincs mernoki diplomad, sehogy sem leszel pilota. Az mar eleve felveteli kovetelmeny.
2016. nov. 23. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kellene mérnőki diploma?? kb 2 millióból szerez egy PPL-t majd gyakorol, jelentkezik egy kis légitársaság kadét programjába és kb ennyi. Nyilván kezdőként nem a Britishez fog kerülni egy 4 motoros gépre.

Csillagász: azzal nemhogy pénzt nem fogsz keresni de még csak munkád sem lesz.

2016. nov. 23. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy matekból javítani 3,4,5-ösre? Tehát kettes vagy? Az nem elég infó szakra sem, hiába vagy jó szoftver készítésben.

Egyébként ha érdekel a repülés megpróbálhatod a vadászpilóta képzést is. [link]

2016. nov. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!