Nasivint vihetek a kézipoggyászban?
Figyelt kérdés
Be kell zacskózni?2016. nov. 23. 06:29
1/5 anonim válasza:
1 literes zacskóban max 100 ml-es kiszerelésben viheted a folyadékokat, zseléket.
2/5 anonim válasza:
mi ez az 1 l-es zacskó? tehát összesen 10 db-ot vihet belőle vagy mi?
egyébként engem is érdekelne, melyek az ún. tiltott tárgyak, amelyeket nem lehet felvinni? tudtok esetleg linkelni ilyen listát?
3/5 anonim válasza:
Googlebe ha azt a szót írjátok csak, hogy kézipoggyász, már akkor is kidob vagy 10 oldalt, ami leírja mi hogy vihető kézipoggyászban.
4/5 anonim válasza:
Viheted, igen. Nálam mindig van, ebből kb. csak egyszer tettem zacskóba, máskor simán külön kitettem a műanyag dobozba a szőlőzsírommal, telefonommal, stb. együtt, és az sem volt gond. (De azért a biztonság kedvéért tedd zacskóba, mert kellemetlen, ha visszaküldenek érte - bár mondom, nekem ilyen gondom sose volt.)
5/5 anonim válasza:
Viheted, én pont most utaztam megfázva.
Átlátszó zacskóba tettem. Igaz nálam volt más folyadék is. De ezt is abba kell. Összesen 10 db 100 ml-es folyadékot lehet felvinni.
Persze vannak olyan gyógyszerek, amiket ezen felül is lehet, de azokra külön szabályok vannak.
Minden légitársaság honlapján megtalálhatók a pontos információk. Szóval csak keressetek rá annak a társaságnak az oldalára, amivel utaztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!