Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehetséges, hogy felvihetem a...

Lehetséges, hogy felvihetem a fényképezőgépemet a nyakamban lógatva?

Figyelt kérdés
A kézipoggyász méretétől kicsivel kisebb a táskám, sajnos nem fér bele a fényképezőgép, viszont szükségem lenne rá. Szerintetek mennyire lesznek elnézőek? (Ryanair)
2016. nov. 1. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Bele kell férjen a kézipoggyászodba!
2016. nov. 1. 13:10
 2/16 anonim válasza:
40%
nem vihetsz fel semmit kézben, legalábbis nálunk nem lehetett.
2016. nov. 1. 13:17
 3/16 anonim ***** válasza:
17%

Nem. Képzeld el, ha mindenki magára aggatná a fél házat.

Vagy nagyobb táska, vagy kevesebb cucc.

2016. nov. 1. 13:51
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

A nyakadban nem, de plusz táskában igen.

"Max. 10 kg súlyú, 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász és egy, maximum 35 cm x 20 cm x 20 cm méretű kis táska vihető a fedélzetre utasonként"

A kis táska lehet fotós táska is, amit a rendes kézipoggyászon kívül pluszban felvihetsz.

2016. nov. 1. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
Kabátzsebben nem fér el?
2016. nov. 1. 14:29
 6/16 anonim ***** válasza:
38%
A kabátzseb teljesen jó ötlet ha belefér! Ostoba volt, aki lepontozta.
2016. nov. 1. 15:09
 7/16 anonim ***** válasza:
9%
Kedves Kérdező! Én igazán értékelem, hogy ennyire bízol a légiközlekedés biztonságában, joggal, meg kell hagyni, hiszen borzasztó ritka, hogy probléma legyen, de most egészen komolyan egy szíjjal a nyakadban akarsz felülni egy repülőgépre? Ezt te átgondoltad vagy csak a fillérbaszódás zajlik megint ezerrel?
2016. nov. 1. 15:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Már ígyis megvan a 2-2 táskánk (külföldre költözés miatt), feladandót nem akarunk, mert még utazunk tovább, kabátzsebben sajnos nem fér el (nem én pontoztam le, csak most olvastam el a válaszokat). Úgy néz ki, jön velünk még valaki, úgyhogy talán megoldódik.

7-es, nem is értem, hogy mi a bajod, nem is érdekel. Remélem, jobban vagy, most hogy ezt kiadtad magadból.

2016. nov. 1. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem fogják levetetni a nyakadból. Ennyi erőből a kabátot is levetetik és belerakatják a táskába, csakhogy ne férjen be a sizerbe és fizetned kelljen érte? Észre sem fogják venni a nyakadban.
2016. nov. 1. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:
13%
Azért ezt lepontozni... na akkor részletezzük. A repülés legzűrösebb pontja a felszállás (és a landolás) ha valami gond van és evakuálás van akkor rohadtul veszélyes ha a nyakadból lóg valami mert beleakad valamibe és akkor mi lesz. Csak okulásul, így néz https://www.youtube.com/watch?v=_gqWeJGwV_U ki egy evac.
2016. nov. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!