Kézi poggyászban felvihetem ezt?
Figyelt kérdés
Szóval wizzairrel utazom jövő héten, folyadékot 100ml-t lehet elvileg, 3 kis parfümöt vinnék, 100mili alatt van, + egy csokit, ezt lehet? Köszönöm2016. okt. 21. 18:37
1/3 anonim válasza:
Tuti gyenge lehettél szövegértésből érettségin.
Most pótolhatod.
Wizzair oldal + gyakorikérdések.
ott a válasz.
2/3 anonim válasza:
Ne legyel paraszt elso. Amikor en eloszor repultem nekem is kellett es jol is esett a megerosites mert megnyugtatott.
Igen fel lehet vinni, esetleg kis zipzaros arlatszo zacskot vigyel magaddal mert abba kell tenni a folyadekokat. Lehet van a repteren pesten de pl. angliaba elkernek a zacskoert 1 fontot. Azt nem tudom itthon fizetni kell e erte.
A csokin kivul vihetsz meg kis edeseget, szendvicset ha esetleg ehes lennel. Ha szomjas vagy akkor ures uveget is vigyel es az ellenorzes utan megtoltos a mosdoban.
3/3 anonim válasza:
Csokit azt ne! Több géprablás is történt túró rudival az utóbbi pár évben, de a Tibi csokiért is kaptak már életfogytot Kínában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!