Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Válaszolsz nekem ha jártas vagy?

Válaszolsz nekem ha jártas vagy?

Figyelt kérdés

Repüléssel kapcsolatban volna pár kérdésem. Anno repültem de még Malévval és a Wizz Air úgy látom sokkal szivatósabb. Táska mérete is megvan szabva amit felvihetek a gépre :/ Na de inkább pontokba szedem hogy átláthatóbb legyen.

1. A legfontosabb. A bőröndömet mivel zárjam le? Volt egy pár oldal amit olvasgattam és rémisztő dolgokat írnak. Lopnak belőle és összetörik mert dobálják és ami a legszebb felszaggatják ha olyan eszközzel zárom le amit nem tudnak róla leszedni. Ez igaz? Én kislakattal zárnám de azt ők nem fogják lecsippenteni helyette szétszaggatják a táskát?

2. Miért nyithatják ki a táskát miután én azt leadtam? Tehát biztonsági intézkedésre gondolok. Lopás miatt csaknem szaggatják szét. Nem? Szinte semmit nem tudok erről a táskabiztosításról, erről bármilyen infó jól jön.

3. A kis kézitáskám amit magammal viszek tartalmazhat e sminket? Szempillaspirál púder alapozó eszközök szinte minden. Sajnos nem fér már a bőröndbe.

4. Vihetek e cigit a kézitáskába?

5. Gyógyszert vihetek kézitáskába?

6. Ha a 23 kg-ot meghaladja a bőrönd hány 1000 Ft-al kell többet fizetnem?

7. Megvettem neten a jegyemet, küldtek egy halom emailt mindenféléről. Azt tudom hogy a beszállólapomat ki kell nyomtassam. Mást kell e még avagy érdemes e kinyomtatni?

Most hirtelen nem jut több minden az eszembe.

Aki sokszor repült már minden jó tanáccsal elláthat amit csak érdemes tudnom és saját tapasztalat!

Bármilyen infó jól jön, nagyon szépen köszönöm annak aki segít!

2016. okt. 23. 22:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kérdező nő.. Ilyenkor már nem világos miért nem elég a 23 kg? Nekem is mindig kikell centizini, hogy beleférjek.

Egyébként meg nem értem miért bonyolítják túl az emberek a repülést. Ha már repültél Malévval, a biztonsági ellenőrzés ugyanaz, így kb. a kérdéseid 80% totál felesleges volt. Használd kicsit az internetet ha valami nem világos: [link] [link] itt naprakész, pontos infókat találsz.

2016. okt. 25. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!