Beszálló kártyám nem A/4 méretben lett kinyomtatva, hanem fele akkora. Így is ugyanúgy leolvasható a kód rajta?
Figyelt kérdés
2016. okt. 19. 21:38
3/6 Bence87 válasza:
Nekem azt írta múltkor az email, hogy A4-ben nyomtassam ki. Én nem kockázatnék a helyedben, mert ha nem tudják leolvasni, jó nagy díja van annak, hogy ők nyomtassák ki. Ha teheted, nyomd ki A4-ben, az a biztos. Amúgy mobilalkalmzással is fel lehet mutatni, csak nehogy kimerüljön a telefonod. Az A4-es lap a biztos.
4/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb simán mobilon vinni (pass wallet alkalmazás). Nem kell nyomtatni, üzembiztosan működik.
5/6 anonim válasza:
Leolvasható. Ha nem lenne az, ingyen (!) nyomtatnak neked másikat. Csak akkor kell fizetni, ha be se csekkoltál. A mobilos se mindig jó, láttam már olyat, hogy lemerült beszállás előtt (ilyen esetben is ingyen nyomtatnak)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Jó volt :)
Egyébként én is olvastam már valahol, amikor nyomtattam, hogy eredeti méretben kell nyomtatni, ahogy van, de az nem beszállókártya volt, hanem egy belépő, azt hiszem, színházba. Azért bizonytalanodtam most el.
2016. okt. 23. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!