Ha a jegyem nincs kinyomtatva (Wizzair), simán mehetek a check-in pulthoz a személyimmel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 18:12
1/11 anonim válasza:
Persze, + fizethetsz némi extra pénzt, mivel ezt otthon KELL kinyomtatni.
2/11 anonim válasza:
Ha a reptéren fizet a reptéri utasfelvételért, magasabb díjat számítunk fel.
Reptéri utasfelvétel díja
a repülőtéren Járatonként, utasonként 9 500,00 Ft
3/11 anonim válasza:
Nem KELL otthon kinyomtatni, csak jobban jársz, ha úgy teszed, mivel a nyomtatás ingyenes, a reptéri utasfelvétel pedig csak pénzért megy.
4/11 A kérdező kommentje:
Mi az a reptéri utasfelvétel?? Nagyon nem értem ezt... Utolsó, akkor most ki kell nyomtatnom vagy nem?:( Le van foglalva a jegy meg minden, csak nincs nyomtatóm és totál idegen országban vagyok, nem tudom kinyomtatni:(
2014. dec. 15. 19:35
5/11 anonim válasza:
A reptéri utasfelvétel az a check-in! Amikor a jegyet foglaltad, reptéri vagy online check-in-t választottál? Ha nem nyomtatod ki otthon a beszállókártyádat, akkor a reptéren csak elég borsos díj ellenében fogják neked megcsinálni. Ezért érdemesebb nyomtatni. Menj el egy könyvtárba, vagy olyan helyre ahol lehet nyomtatni, és nyomtassad ki. Hidd el, jobban jársz.
6/11 A kérdező kommentje:
A check-int online megcsináltam, már csak ki kellene nyomtatnom a jegyet... Megpróbálom egy metróállomáson, hátha:| Így is kellene fizetnem amúgy? köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 15. 21:04
7/11 anonim válasza:
Ha kinyomtatod otthon, akkor nem kell fizetned. A check-in pulthoz ebben az esetben csak akkor menjél, ha van feladandó csomagod.
Ha otthon sajnálod a drága tintát, akkor ajánlom hogy Budapestet, tele van nyomtatós helyekkel, ahol olcsón nyomtatnak neked. (Ha Budapestről indulsz.)
8/11 anonim válasza:
"A check-int online megcsináltam, már csak ki kellene nyomtatnom a jegyet"
Az oké, de ha nincs kinyomtatva, akkor fizetheted a büntetést, mert beszállókártyával kell rendelkezned!
9/11 anonim válasza:
Nem tudom honnan jössz, de több reptéren elég telefonon bemutatni a vonalkódot, nem kell feltétlenül kinyomtatni a beszállókártyát. Budapesten biztosan így van.
10/11 anonim válasza:
Melyik reptéren vagy? Sok nagyobb reptéren van lehetőség nyomtatni. Amúgy érdemes ilyenkor pl netkávézóba menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!