Wizzair-nél feladott poggyászban lehet elem? Nem az elektronikus eszközökben, hanem külön.
Hányszor kell még leírni, hogy a FELADOTT POGGYÁSZBA gyakorlatilag bármi rakható, néhány kivételtől eltekintve!
A szigorú szabályoz a KÉZIPOGGYÁSZRA vonatkoznak!
Az elsőnek fogalma sincs mit beszél de legalább harsányan teszi.
Elvileg attól függ hogy van benne lítium vagy nincs, de egyszerűbb úgy készülni hogy nem tartunk szervetlen kémia órát a reptéren tehát minden elem-akkura készülj úgy hogy feladni csak a készülékben lehet, külön nem.
Itt az amerikai szabályozás [link]
Itt az európai (mint minden biztonsági intézkedés ez sem légitársaság függő csak a TAP-nál találtam hirtelen): [link] nézzd csak meg a "Csere" sorban a "feladott poggyász" oszlopot.
19:09!
Nem írtam hülyeséget, évente 30+ alkalommal utazom, elemek mindig vannak a bőröndömben, mindig vihettem. Egy légitársaság sem tiltja, elég elolvasni az adott cég honlapját. De mindegy is, többségében idióták a válaszadók, kis kivétellel.
" Egy légitársaság sem tiltja, elég elolvasni az adott cég honlapját. De mindegy is, többségében idióták a válaszadók, kis kivétellel."
Teljesen mindegy, hogy az adott cég mit ír, mert a biztonsági ellenőrzést nem ők végzik.
Ha jól értem akkor a kis kivétel a második válaszoló. Az első válaszoló sajnos valóban a másik tábort erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!