Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair-nél feladott poggyászb...

Wizzair-nél feladott poggyászban lehet elem? Nem az elektronikus eszközökben, hanem külön.

Figyelt kérdés
Gyanítom igen, ha már a laptopot ég a gépre is engedik felvinni aksistul, de gondoltam megkérdezem inkább. Köszi!

2014. dec. 14. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Hányszor kell még leírni, hogy a FELADOTT POGGYÁSZBA gyakorlatilag bármi rakható, néhány kivételtől eltekintve!

A szigorú szabályoz a KÉZIPOGGYÁSZRA vonatkoznak!

2014. dec. 14. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnek fogalma sincs mit beszél de legalább harsányan teszi.

Elvileg attól függ hogy van benne lítium vagy nincs, de egyszerűbb úgy készülni hogy nem tartunk szervetlen kémia órát a reptéren tehát minden elem-akkura készülj úgy hogy feladni csak a készülékben lehet, külön nem.

Itt az amerikai szabályozás [link]

Itt az európai (mint minden biztonsági intézkedés ez sem légitársaság függő csak a TAP-nál találtam hirtelen): [link] nézzd csak meg a "Csere" sorban a "feladott poggyász" oszlopot.

2014. dec. 14. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

19:09!

Nem írtam hülyeséget, évente 30+ alkalommal utazom, elemek mindig vannak a bőröndömben, mindig vihettem. Egy légitársaság sem tiltja, elég elolvasni az adott cég honlapját. De mindegy is, többségében idióták a válaszadók, kis kivétellel.

2014. dec. 14. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

" Egy légitársaság sem tiltja, elég elolvasni az adott cég honlapját. De mindegy is, többségében idióták a válaszadók, kis kivétellel."

Teljesen mindegy, hogy az adott cég mit ír, mert a biztonsági ellenőrzést nem ők végzik.

Ha jól értem akkor a kis kivétel a második válaszoló. Az első válaszoló sajnos valóban a másik tábort erősíti.

2014. dec. 15. 03:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi annak, aki nem üvöltötte le a fejem! Megnézem a linket, de akkor kábé bármire számíthatok. Vagy lehet, vagy nem. Mindegy, megkérdezem, mikor odaviszem a bőröndöm, ha azt mondja nem, akkor kinyitom és kiveszem. Amúgy Wizzair: London-Budapest.
2014. dec. 15. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!