Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Szerinted jó így? Repjegy,...

Szerinted jó így? Repjegy, név utazás?

Figyelt kérdés

Hello

Soha nem utaztam repülővel még , így a repjegy foglalás terén is teljesen amatőr vagyok. 2 személlyel utazom . Aggódók hogy esetleg a nevük nem helyes, leginkább anyáé. EU-s országba , Olaszba repülünk a Ryanair-rel.

A neveket az úti okmány (személyi) alapján kellet megadni . Keresztnév valamint első vezetéknév .

Anya neve pl: Tóthné Kiss Erika , tehát : Erika , Tóthné Kiss <- így adtam meg . Ez így szerintetek helyes??

A másik név meg Molnár Róbertné , tehát azt is csak megfordítva gépeltem be .

Másik kérdés: Becsekkolni dec.20-tól lehet, visszaigazoló mailt megkaptam. Addig semmi dolgom ??

2016. okt. 6. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, helyes. A becsekkolásig semmi dolgod sincs. De én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy leellenőrzöm a felvihető poggyász méretét (hány cm.-t engednek ?) nehogy meglepetés érjen, beszerzek valutát, ajándékokat. Az interneten kikeresem az illető repülőtér és a város közötti transzfer körülményeit (pl. van olyan, amelyik csak este 10-ig jár, míg a gép este 11-kor érkezik), mennyibe kerül, hol vannak megállói (melyik esik közel a szálláshoz, esetleg milyen városi busz visz közelebb (nagy bőröndnél számít). Esetleg milyen látnivalók vannak a környéken.

Jó utazást.

2016. okt. 6. 10:57
 2/4 A kérdező kommentje:
:) már nagy lázban égek, ezeket már elkezdtem. Köszönöm a válaszod !!!
2016. okt. 6. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, őszintén megmondom :) csak annyit néznek, hogy hasonlítson a személyin lévő név a rendszerben lévőre. Vannak, akik kihagyják a második vezetéknevüket és nincsen semmi gáz.
2016. okt. 8. 08:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezen nem szoktak kötözködni. Annyi a lényeg, hogy azt a nevet add meg, ami a személyiben szerepel. Ha a második nevet elhagyod, az nem probléma.

Gond akkor van, ha mondjuk Molnár Róbertnét Kovács Etelkaként regisztrálod, és semmi nem bizonyítja, hogy a két név ugyanahhoz az emberhez tartozik. De a vezetéknél-keresztnév sorrendje felcserélhető.

2016. okt. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!