Szerinted jó így? Repjegy, név utazás?
Hello
Soha nem utaztam repülővel még , így a repjegy foglalás terén is teljesen amatőr vagyok. 2 személlyel utazom . Aggódók hogy esetleg a nevük nem helyes, leginkább anyáé. EU-s országba , Olaszba repülünk a Ryanair-rel.
A neveket az úti okmány (személyi) alapján kellet megadni . Keresztnév valamint első vezetéknév .
Anya neve pl: Tóthné Kiss Erika , tehát : Erika , Tóthné Kiss <- így adtam meg . Ez így szerintetek helyes??
A másik név meg Molnár Róbertné , tehát azt is csak megfordítva gépeltem be .
Másik kérdés: Becsekkolni dec.20-tól lehet, visszaigazoló mailt megkaptam. Addig semmi dolgom ??
Igen, helyes. A becsekkolásig semmi dolgod sincs. De én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy leellenőrzöm a felvihető poggyász méretét (hány cm.-t engednek ?) nehogy meglepetés érjen, beszerzek valutát, ajándékokat. Az interneten kikeresem az illető repülőtér és a város közötti transzfer körülményeit (pl. van olyan, amelyik csak este 10-ig jár, míg a gép este 11-kor érkezik), mennyibe kerül, hol vannak megállói (melyik esik közel a szálláshoz, esetleg milyen városi busz visz közelebb (nagy bőröndnél számít). Esetleg milyen látnivalók vannak a környéken.
Jó utazást.
Ezen nem szoktak kötözködni. Annyi a lényeg, hogy azt a nevet add meg, ami a személyiben szerepel. Ha a második nevet elhagyod, az nem probléma.
Gond akkor van, ha mondjuk Molnár Róbertnét Kovács Etelkaként regisztrálod, és semmi nem bizonyítja, hogy a két név ugyanahhoz az emberhez tartozik. De a vezetéknél-keresztnév sorrendje felcserélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!