Ha Dél-Koreába szeretnék menni, akkor mennyi a repjegy, ha a leges-legolcsóbb jegyet szeretném megvenni? (Magyarul mennyi a minimum?
Minimum az nyilván a 0 Ft lenne. De ami ennél reálisabb: 150-200 ezer
Most nyomtam neked egy keresést matrixon:
158500Ft-ra jött ki retúr út november környékére.
De te is keresgélhetsz ugyanitt:
matrix.itasoftware.com
2. köszii
1. nem tudom, ki szeretnék oda jutni..
Nyilván nem olyan régen regisztrált, vagy nem sokat ír. Mindenki 100-rol indul és szépen megy lefelé. ;-)
Ha sokat használod az oldalt akkor rá fogsz jönni, hogy a százalék semmit nem mutat. Adnak 0-t tökéletesen jó, indokolt válaszra, és kapott már 100-ast teljes butaság is.
Amúgy nem kell hinni senkinek. Keress rá neten, millió repjegy kereső oldal van.
Ha nagy szerencséd van akár 100 e Ft alatt is kijössz, de reálisabb azért a 150-200, mert ennyiért biztosan tudsz menni, olcsóbban csak néha.
Ja és mielőtt félre értjük egymást: nem mondtam, hogy jó a válasz, azt se, hogy rossz! Csak annyit, hogy a százalék semmit sem jelent. :-)
Én elhiszem, hogy lehet venni 140 alatt, csak akkor kérnék egy linket ahol annyiba kerül és tényleg lehet venni.
Utolsó: Azt nem is tudtam, hogy mindenki 100-ról indul...
Amúgy igen, észrevettem, hogy volt pár nagyon értelmes válasz és mégis alacsony volt az értékelésük.
Eddig 170e alatt nem láttam repjegyet, de még keresek.
Köszi neked is a választ!:)
Hát pedig de, sok éve én is 100 voltam. Egy ideig próbáltam tartani, de már elegem lett és tökre nem érdekel, mert egy idő után egyre kevésbé láttam összefüggést a hasznosság és a százalék között. Mondok egy konkrétabb példát: van valami dohányzásos kérdés és aki dohányzás ellenesen nyilatkozik, azt a dohányosok lepontozzák illetve nyilván fordítva is működik ez. Vagy pl abortusz kapcsán is ha ír valaki valamit akkor könnyen kipontozódhat amiért mások mást gondolnak. Stb
Oké, aki 10% azzal biztos nem oké valami, de 50% felett sokszor inkább csak az a helyzet, hogy túl sok éve regisztrált a válaszoló és nem ügyelt mindig kínosan, hogy csak olyan írjon ami az emberek döntő többségének szimpatikus. Mert persze elvileg a hasznosságot kellene értékelni, gyakorlatilag pedig szimpátia szavazás. ;-)
Na hogy valami hasznosat is írjak újra neked, nézd meg itt, elég olcsó jegyárak vannak itt:
budgetair.es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!