A biztonsági ellenőrzés után vásárolt cuccokat bele kell rakni a kézipoggyászba vagy sem?
Ha meg van határozva, hogy csak 1 vagy 2 kézipoggyászod lehet, akkor elvileg nem mehetsz fel pl. 4 csomaggal a gépre.
Ha nincs ilyen korlátozás, akkor oda rakod, ahova akarod. Be is rakhatod a táskádba, de külön is viheted.
Easyjettel repülök haza, egy táskát szeretnék venni a reptéren, de biztosan nem fog beleférni a kézipoggyászomba...
Akkor ezek szerint felejtős.
Második vagyok, látom nem teljesen sikerült értelmezni, amit írtam, illetve amit a 3. válaszoló írt, úgyhogy megnéztem helyetted az easyjet honlapját és ezt találtam:
Can I take anything extra to my cabin bag allowance?
You’re allowed a few things in the cabin in addition to your cabin bag allowance:
an overcoat
a shawl
an umbrella
crutches
a walking frame/stick
one standard size bag of duty free goods from the departure lounge in the airport
Szóval egy duty free-s zacskót felvihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!