Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Még sosem repültem, tudnátok...

Még sosem repültem, tudnátok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval vettem repjegyet a Bravofly oldalon. Kaptam is visszaigazoló email-t és egy foglalàsi kódot. De akkor én most hogy kapom meg a jegyet? Ott kell kinyomtatni? Vagy az online check in-be be kell írnom a foglalási kódot és ennyi? Komolyan nem értem, és ne bántsatok ezért
2016. aug. 18. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Az online check-in után tudod kinyomtatni a beszállókártyát, azt kell majd vinned magaddal a reptérre.
2016. aug. 18. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha annyi eszed volt, hogy bravofly.hu oldalára böktél, hívd fel az ügyfélszolgálatukat.

Azért vagyok ennyire cinikus, mert jól lehúztak, elég tetemes díjat szedtek le rólad, amikor nem használtad a lefele görgetős opciót.

Most dolgoztasd őket a pénzedért.

2016. aug. 18. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik légitársasággal fogsz utazni? Én is most repültem először pár hete, így sok tapasztalatom nincs, de nekem is úgy volt, hogy jegyvásárlás után kaptam egy e-mailt benne a foglalási kódommal. Vigyázz, mert lehet nálad is két kód lesz.. egy vásárlásra vonatkozó kód, meg egy, ami a légitársaságra vonatkozó foglalási kód (nálam pl úgy volt fogalmazva, hogy járatszám: .... na ez volt az ún. foglalási kódom). Ezzel a kóddal felmész az adott légitársaság honlapjára, a keresőjükbe beírod a kódot és elvileg látnod kell az adatokat, hogy honnan-hova, mikor, hány fő stb. Olvasd el a szabályzatukat, hogy utazás előtt mennyivel tudsz chekkolni. Check-innél ugyanez a kód kell majd, miután bechekkoltál, kapsz egy pdf fájlt, amit ki kell nyomtatnod, illetve el is küldetheted a telefonodra a beszállókártyát, ezt kell majd magaddal vinni. Konkrét kézzel fogható jegyet ne várj szerintem, nekem se volt. Remélem segítettem. Ne izgulj, minden simán megy majd, szerencsére elég érthető, én is féltem az elején, hogy valamit elszúrok, de nem lehet :)
2016. aug. 18. 21:44
 4/4 anonim válasza:
Ejtőernyő és gumicsónak segít.
2016. aug. 28. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!